Aquests bombons de figues
els vaig veure al bloc les receptes que m’agraden i aquest passat Nadal els
vaig fer i van agradar molt Els podem prendre com a postres acompanyats d’un
gelat de vainilla o de torro de Xixona, o acompanyant el cafè com si fos una trufa.
I el més important és que
són molt ràpids i molt fàcils de fer.
Ingredients:
Figues seques
Ametlles i avellanes
Xocolata de cobertura
Preparació:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiRM5Acozq60YINOLfyAylDPLimDU30YYg-tADr21EnYpuBhDGD9DUfkGA0hdMC3rfOtc0Fgs1rpmL1Doi2XYOgceDnWXI3tojKbxWAM8LyUX7c7dtluO6JqXSfFW_CVuUM-9gYmu8B6578/s320/figues+1.jpg)
1 avellana per cada figa i
una ametlla per cada figa
Fem un tall petit a la part
de sota de cada figa i introduïm o una ametlla o una avellana de manera que
quedi tancada per sota i les posem dretes i les anem fent totes.
A continuació preparem la
cobertura de la figa amb la xocolata, la podem desfer al microones o a bany maria,
després li he posat una mica d’oli de coco i ho remenem bé.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjRshNWrHn57F93qUH5lLgk8JXK4Blj-2stSHDuP-JkDm4VdTtSaOdWZ__lQctrV3t2oYEWlSPzV9VmtoTNlxf5t2pJ8woAZd18iDThwjXVV0M_cirhKQkxl7OB-eUONE59eMvQ0h_WUHiH/s320/figues5.jpg)
Banyem les figues amb la
xocolata i les deixem refredar sobre una làmina de silicona o paper de forn. Un
cop fredes i la cobertura sòlida les posem dins els motlles de bombó i les
guardem en un taper a la nevera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada