diumenge, 24 de gener del 2016

BOMBOS DE FIGUES FARCIDES D'AVELLANES I AMETLLES I BANYADES DE XOCOLATA




Aquests bombons de figues els vaig veure al bloc les receptes que m’agraden i aquest passat Nadal els vaig fer i van agradar molt Els podem prendre com a postres acompanyats d’un gelat de vainilla o de torro de Xixona, o acompanyant el cafè com si fos una trufa.

I el més important és que són molt ràpids i molt fàcils de fer.

Ingredients:

Figues seques
Ametlles i avellanes
Xocolata de cobertura

Preparació:
 
Hem de triar les figues que estiguin senceres i amb la cueta i que siguin més o menys de la mateixa mida, la mida ideal perquè ens la posem a la boca d’una mossegada.

1 avellana per cada figa i una ametlla per cada figa

Fem un tall petit a la part de sota de cada figa i introduïm o una ametlla o una avellana de manera que quedi tancada per sota i les posem dretes i les anem fent totes.

A continuació preparem la cobertura de la figa amb la xocolata, la podem desfer al microones o a bany maria, després li he posat una mica d’oli de coco i ho remenem bé.

Un cop tinguem la xocolata liquida la posem en un recipient que no sigui massa gran, podem utilitzar una flamera o un got petit, per no malbaratar la xocolata.

Banyem les figues amb la xocolata i les deixem refredar sobre una làmina de silicona o paper de forn. Un cop fredes i la cobertura sòlida les posem dins els motlles de bombó i les guardem en un taper a la nevera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...