divendres, 22 de gener del 2016

AMANIDA TROPICAL



La nit de Nadal d’aquest any vaig fer aquesta amanida de tropical, és fàcil, lleugera, molt gustosa i també acolorida.

En aquesta ocasió servida en uns bols, també ho podríem fer en unes copes de vermut, fent unes capes primer de mango, després una d’alvocat, els brots d’enciams, i al damunt els llagostins i els germinats. Una altra manera de presentar-la seria en un plat i a la part de baix i posaríem els daus de mango i alvocats al damunt els brots d’enciam i els tomàquets i el lateral els llagostins. 

Ingredients:

Barreja de brots d’enciams
2 Alvocats
1 Mango
3 tomàquets xerri per persona
4 de llagostins per persona
Germinats
1 Magrana

Vinagreta:

La proporció seria:
4 cullerades d’oli d’oliva verge
1 de vinagre
1 de mostassa
I uns anacards picats

Preparació:

Primer bullirem els llagostins, preparem una olla amb aigua i just quan arrenqui a bullir hi posem la sal i els llagostins, els deixem pocs minuts i després ràpidament els escorrem i els posem amb aigua amb gel perquè mantinguin la carn ferma.

Tallem a daus l’alvocat i el mango

Obrirem per la meitat els tomàquets, si no fossin del tipus xerri, i si fossin del tipus pera els tallaríem a daus també com l’alvocat i el mango.

Preparem la vinagreta batent tots els ingredients
I a continuació passem a muntar l’amanida

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...