La nit de Nadal d’aquest any
vaig fer aquesta amanida de tropical, és fàcil, lleugera, molt gustosa i també acolorida.
En aquesta ocasió servida en
uns bols, també ho podríem fer en unes copes de vermut, fent unes capes primer
de mango, després una d’alvocat, els brots d’enciams, i al damunt els
llagostins i els germinats. Una altra manera de presentar-la seria en un plat i
a la part de baix i posaríem els daus de mango i alvocats al damunt els brots d’enciam
i els tomàquets i el lateral els llagostins.
Ingredients:
Barreja de brots d’enciams
2 Alvocats
1 Mango
3 tomàquets xerri per
persona
4 de llagostins per persona
Germinats
1 Magrana
Vinagreta:
La proporció seria:
4 cullerades d’oli d’oliva
verge
1 de vinagre
1 de mostassa
I uns anacards picats
Preparació:
Primer bullirem els
llagostins, preparem una olla amb aigua i just quan arrenqui a bullir hi posem
la sal i els llagostins, els deixem pocs minuts i després ràpidament els
escorrem i els posem amb aigua amb gel perquè mantinguin la carn ferma.
Tallem a daus l’alvocat i el
mango
Obrirem per la meitat els
tomàquets, si no fossin del tipus xerri, i si fossin del tipus pera els tallaríem
a daus també com l’alvocat i el mango.
Preparem la vinagreta batent tots els ingredients
I a continuació passem a
muntar l’amanida
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada