diumenge, 24 de gener de 2016

AMANIDA D'ALVOCAT, PASTANAGA, FONOLL I TOMÀQUETS XERRI



L’alvocat ens ajuda a saciar i també regular les pujades i les baixades de glucosa a la sang i per tant durant hores no hi ha la necessitat de menjar res més ni desitjos de coses dolces.

És important incorporar l’alvocat a la nostre dieta.

Ingredients:

Enciam
1 alvocat
1 pastanaga
10 tomàquets xerri
1/2 fonoll
Germinats
Pipes de gira-sol

Preparació:

Netegem el fonoll i el tallem a làmines.

Netegem i tallem els tomàquets per la meitat.

Netegem i pelem la pastanaga i la fem ratllada o a fils amb el pelador especial.

Obrim l’alvocat per la meitat i li traiem el pinyol i el tallem a làmines.

Preparem l’amanida i ho amanim amb una vinagreta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...