dissabte, 27 d’agost del 2011

RESTAURANT GRESCA

Aquesta vegada hem baixat a Barcelona a sopar, el que té el mes d’agost és que alguns d’aquells restaurants que tens en una llista per anar-hi estan tancats. De tota manera a la llista hi era aquest restaurant i no feia vacances, del qual havia llegit molt bones critiques i recomanacions. Així que prèvia reserva vam anar al Restaurant Gresca al carrer Provença 230.

És un petit local, amb unes 9 taules, un inconvenient que un cop ple i amb els comensals amb plena conversa, té un excés de ressonància.

Vam demanar el menú degustació, tot i que havia llegit que prèviament al moment de fer la reserva calia encarregar-lo, en van dir que ara ja no. El que si varem demanar va ser la recomanació dels vins que ens acompanyarien el sopar amb l’únic requisit que fossin catalans.

Així que vam començar el menú degustació que va consistir amb 2 aperitius un primer un cruixent de parmesà amb pebre vermell, el qual no varem fotografiar el segon una tonyina.

 
I ja varem començar amb uns lloms de sardina amb una mantega d’espècies i un bescuit de nous, que estaven molt bons.


Després un foie mi-cuit amb un brou d’escabetx de ceba i porro.

 
Van canviar el foie, a un de nosaltres sense cap problema per un altre plat amb rossinyols i ......... que fins i tot estava millor que el foie.

 
Molt bona de textura i presentació una truita amb bacó i al damunt “Caviar de tomàquet”

 
Un arròs de bacallà amb pèsols

 
Un rap amb ceba amb escabetx i canyella, particularment hem va agradar molt

 
Lletó amb una molt bona salsa espanyola.
 
Amb les converses de final de sopar ens vam oblidar de fotografiar l’últim un colomí  al gingebre. I ja per acabar les postres,  primer una teula negre amb fruites vermelles.
 

I les ultimes també sense fotografia una pinya colada, amb xocolata, pinya, llimona i rom, la qual tenia una bonica presentació i molt bona.

El menú degustació a 50 euros.
El vi blanc Desig, amb un final fresc i lleuger de 9,50 euros
El vi negre, la lluna la pruna 2008, una edició limitada de 1000 ampolles, un vi equilibrat i complex amb una etiqueta infantil de 23 euros. 

Els migdies tenen menú d’uns 19 euros i la beguda apart.

Restaurant de cuina creativa, plats molt bons ( alguns ens van agradar més que altres) i les seves presentacions, molt bona relació qualitat / preu i també una bona relació de vins i els seus preus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...