dijous, 11 d’agost de 2011

CANELÓ DE CARBASSÓ AMB MELMELADA DE TOMÀQUET


Avui una recepta ben fàcil i amb els productes de temporada que tinguem, sense massa preparació i per servir en fred.

Ingredients:

1 carbassó

Enciam, ruca

Bastonets de pastanaga

Bastonets de carbassó

Daus de tomàquet



Preparació:

1r. Tallar el carbassó a làmines molt fines, jo les he tallat amb la màquina de tallar embotits.

2n.  Escaldar el carbassó uns 2 minuts i a continuació posar-les amb aigua freda per tallar la cocció.

3r. Agafa una làmina de carbassó i estendre-la i omplir-la amb els enciams, la ruca, la pastanaga, el tomàquet, que prèviament havia amanit. També hi podríem posar les verdures que vulguem, saltejades o fetes al vapor.

4t. Enrotllem com un caneló i a sobre una ratlla de melmelada de tomàquet. També està molt bo amb melmelada de gerds.


Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...