Per Sant Joan comença la temporada bona dels musclos, a casa els que més agraden són els de roca, que són petits però plens.
Ingredients:
1 kg de musclos de roca
1 ceba (tallada petita)
2 tomàquets (tallats petits)
Vi blanc o brandi
1 bitxo (opcional)
All i julivert picat
Oli i l’aigua dels musclos
Preparació:
1r Netegem els musclos els posen en una olla la tapem i deixem que s’obrin, donem una remenada i quan veiem que estan oberts apaguem el foc. Si volem els hi traiem mitja closca, els reservem i un gotet de l’aigua que han deixat anar els musclos.
2n Cassola fem un sofregit posem l’oli i la ceba tallada ben petita a foc lent perquè quedi tova i rossa, a continuació el tomàquet, remenem i deixem coure, en aquest moment podem posar el bitxo (opcional), posteriorment afegim el vi blanc, ho deixem una mica i a continuació afegim l’aigua dels musclos de mica en mica, vigilant, que no ens quedes salat i ja podem posar els musclos i els deixem uns 4 minuts que facin xup-xup i ja els tindrem fets. Al damunt podem posar una mica d’all i julivert picat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada