dilluns, 13 de juny del 2011

MONGETES TENDRES, CEBA I TOMÀQUET AMB EL SEU SUC


L'època de la mongeta tendre va des de la primavera a l'estiu i amb les primeres d'aquesta temporada, ja fa uns dies vaig fer aquesta recepta, la qual fa un cert temps vaig veure en un bloc de cuina.

Com la majoria de verdures les mongetes són diürètiques i ajuden a regular  el trànsit intestinal.



És una recepta molt fàcil,bona i saludable.


Ingredients:

Mongetes tendres
Ceba
Tomàquet
Oli i sal marina

Preparació:

1r.- Rentem totes verdures i les tallem, les mongetes a trossos, la ceba a juliana i els tomàquets si volem els podem pelar i els tallem.

2n.- En una cassola hi posem una mica d’oli i a continuació una capa de ceba, al damunt una de mongeta tendre i a sobre tomàquet i una mica de sal i així anem fem capes, entre elles una mica de sal i al damunt un raig d’oli. Tapem la cassola,  posem el foc molt baix i deixem que es vagin fent amb el seu propi suc que van deixant anar, de tant en tant sacsegem la cassola i més o menys en uns 20 minuts ho tindrem fet. En el meu cas eren unes mongetes molt tendres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...