dissabte, 21 de novembre del 2015

QUINOA AMB PASTANAGA I CEBA



La quinoa és molt digestiva i es cuina igual que l’arròs. Aquesta és una recepta senzilla de fer.
Hem de tenir en compte que cal rentar-la diverses vegades abans de cuinar-la, fins que deixi de produir escuma, és per treure-li la coberta de saponina que li dona un gust amarg.

També la podem cuinar una quinoa amb verdures.

Ingredients:

1 tassa de quinoa
2 tasses d’aigua
2 pastanagues
1 ceba
Salsa de soja
Sal marina, oli d’oliva verge

Preparació:

Primer tallarem a trossos petits la ceba i la pastanaga i en una olla posarem l’oli i a continuació la ceba, la sofregirem una mica i posem la pastanaga, ho caurem un parrell de minuts i afegirem la salsa de soja, passats uns segons hi afegirem l’aigua que com hem de tenien compte hem de posar el doble que de quinoa i quan arrenqui el bull hi afegim la sal i la quinoa, tapem i baixarem el foc i la cocció aproximadament entre 15 o 20 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...