La quinoa és molt digestiva
i es cuina igual que l’arròs. Aquesta és una recepta senzilla de fer.
Hem de tenir en compte que
cal rentar-la diverses vegades abans de cuinar-la, fins que deixi de produir
escuma, és per treure-li la coberta de saponina que li dona un gust amarg.
També la podem cuinar una
quinoa amb verdures.
Ingredients:
1 tassa de
quinoa
2 tasses
d’aigua
2
pastanagues
1 ceba
Salsa de
soja
Sal marina,
oli d’oliva verge
Preparació:
Primer tallarem a trossos
petits la ceba i la pastanaga i en una olla posarem l’oli i a continuació la
ceba, la sofregirem una mica i posem la pastanaga, ho caurem un parrell
de minuts i afegirem la salsa de soja, passats uns segons hi afegirem l’aigua
que com hem de tenien compte hem de posar el doble que de quinoa i quan arrenqui
el bull hi afegim la sal i la quinoa, tapem i baixarem el foc i la cocció
aproximadament entre 15 o 20 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada