dimecres, 25 de novembre de 2015

CREMA DE BOLETS AMB THERMOMIX




Ara que encara podem trobar bolets, aquesta crema fàcil i saludable.

Diferent amb aquests arròs polvoritzat, de tota manera el gust dependrà una mica del tipus de bolets que posem i també no necessitem masses bolets per poder-la fer.

Us poso la recepta tal com que la van passar i en el meu cas no vaig ruixar els xampinyons amb el suc de llimona i també no hi vaig posar la mantega, ho vaig fer amb 50 gr d’oli i també hem tenir en compte no posar llet d’arròs que estigues edulcorada. De tota manera és pot substituir la llet d’arròs per a qualsevol altra tipus de llet, o per aigua.

Ingredients: (4 persones)

60 gr. d’arròs
125 gr xampinyons
125 gr barreja de bolets
el suc de ½ llimona
30 gr d’oli
30 gr mantega
600 g llet d’arròs
400 g d’aigua
sal
pebre blanca

Preparació:

1-. Posar l’arròs en el vas i programar 1 min/ vel. 10 per polvoritzar-lo. Reservar

2-. Ruixar els xampinyons amb el suc de ½ llimona i posar-los en el vas amb l’oli i la mantega.

Programar 4 min/temp 100º/vel.3

3-. Afegeir la farina d’arròs reservar i programar 3min/ 100º /vel. 3

4-. Incorporar la resta d’ingredients . Programar 25 min/100º/vel. 3

5-. Triturar 1 min/vel.7. Rectificar el punt de sal i servir

Podem acompanyar aquesta crema amb uns bolets saltejats, uns crostonets de pa torrats, uns quicos trossejats....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...