dimecres, 18 de novembre del 2015

BROQUETA DE POLLASTRE MARINAT AMB SÈSAM



A Mataró durant el passat mes d’octubre es van dur a terme unes jornades de salut i alimentació i que es van centrar en la relació entre les emocions i els aliments. Les jornades van reflexionar com establim vincles emocionals amb els aliments segons les experiències positives o negatives viscudes al voltant del menjar; com les emocions tenen un paper important a l’hora de decidir què i com mengem; i com els aliments i l’exercici físic influeixen en el nostre estat emocional.

Així un dels dies és va fer una xerrada-taller en aquest sentit on ens van fer 5 receptes on els seus ingredients són importants per aconseguir que el nostre estat emocional millori.

Ja vaig posar aquest tàrtar de llagostins i alvocat i també us explico aquestes broquetes de pollastre marinades, però donat que no disposàvem de massa temps no les van presentar en forma de broquetes, i tallar a bastonets i no a daus.
 
Les llavors de sèsam, a part d’aportar magnesi també ens aporten zinc, ambdós antidepressius naturals. I la salsa de soja és rica en antioxidants naturals, substàncies que poden prevenir o retardar alguns danys de les cèl·lules.

Ingredients:

300 gr de pit de pollastre
½ gotet de salsa de soja
½ gotet de vinagre de vi
2 cullerades de mel
Sèsam torrat
Oli d’oliva verge

Preparació:

Preparar el marinat en una cassola al foc hi posem la mel i quan comenci a escalfar-se hi afegim el vinagre i la soja.

Deixar refredar.

Mentrestant tallar el pit de pollastre a daus i repartir-los dins la marinada. Deixar macerar unes hores a la nevera.

Escórrer i muntar les broquetes.

Arrebossar-les amb sèsam i fregir en una paella.

Es poden amanir amb una barreja d’oli i soja.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...