diumenge, 22 de novembre de 2015

PORRIDGE AMB FLOCS DE CIVADA



És un esmorzar perfecte, ràpid i equilibrat i que ens farà sentir bé tot el matí, també ho podríem fer sopar quan no tenim massa temps per preparar-lo i del qual en podem fer moltes varietats.

Podem utilitzar flocs de civada o de mill,  podem posar diverses fruites fresques del temps, en aquesta època de l’any hi podem posar poma, plàtan o raïm.

En aquesta ocasió he posat nous però hi podíem posar ametlles o avellanes, hi podem posar panses, ho nabius dessecat. 

De beguda vegetal podem posar la de civada, la de soja , la d’ametlla, la d’avellana.

La branca de canyella o la pell de llimona o de taronja és opcional.

Ingredients: per 1 persona  

1 vas o 250 ml de beguda de civada
4 cullerades de flocs de civada
1 branca de canyella
1 tros de pell de llimona
1 poma
4 o 5 nous
Una mica de xarop d’atzavara o una cullereta de mel.

Preparació:

Posar en un cassó el flocs de civada, la beguda vegetal, una branca de canyella, un tros de pell de llimona, també hi podem posar les nous o les podem posar després de treure-ho del foc. Ho portem a ebullició i baixem el foc i anar removent de tant en tant fins a que espesseixi més o menys durant uns 4 o 5 minuts.

A continuació ho posem en un plat fondo o un bol i a continuació hi posem la poma o la fruita que escollim i si ens agrada més dolç hi posem l’atzavara o la cullereta de mel.

Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...