És un esmorzar perfecte, ràpid
i equilibrat i que ens farà sentir bé tot el matí, també ho podríem fer sopar
quan no tenim massa temps per preparar-lo i del qual en podem fer moltes
varietats.
Podem utilitzar flocs de
civada o de mill, podem posar diverses
fruites fresques del temps, en aquesta època de l’any hi podem posar poma, plàtan
o raïm.
En aquesta ocasió he posat
nous però hi podíem posar ametlles o avellanes, hi podem posar panses, ho
nabius dessecat.
De beguda vegetal podem
posar la de civada, la de soja , la d’ametlla, la d’avellana.
La branca de canyella o la
pell de llimona o de taronja és opcional.
Ingredients: per
1 persona
1 vas o 250 ml de beguda de
civada
4 cullerades de flocs de civada
1 branca de canyella
1 tros de pell de llimona
1 poma
4 o 5 nous
Una mica de xarop d’atzavara
o una cullereta de mel.
Preparació:
Posar en un cassó el flocs
de civada, la beguda vegetal, una branca de canyella, un tros de pell de llimona,
també hi podem posar les nous o les podem posar després de treure-ho del foc. Ho
portem a ebullició i baixem el foc i anar removent de tant en tant fins a que
espesseixi més o menys durant uns 4 o 5 minuts.
A continuació ho posem en un
plat fondo o un bol i a continuació hi posem la poma o la fruita que escollim i
si ens agrada més dolç hi posem l’atzavara o la cullereta de mel.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada