dimarts, 21 de gener del 2020

LES VERDURES DELS BROUS AMB VINAGRETA DE MOSTASSA



Una altra recepta del taller de cuina d'aprofitament de la Casa Capell de Mataró, ben senzilla amb els porros, els naps, les xirivies i les pastanagues, d’un brou vegetal o d’una escudella, un cop fredes les tallem a lamines al nostre gust més o menys gruixudes i les amanim amb una vinagreta de mostassa.
Aquesta vinagreta la faríem amb oli, sal, pebre i mostassa per cada cullerada de mostassa en posaríem 4 d’oli d’oliva verge, si volem hi podríem posar també una cullerada de vinagre de poma, també hi podríem afegir una cullerada de mel, d’acord amb els nostres gustos i el que hauríem de ser tots conscients que els productes fossin de temporada, de proximitat i el millor que els productes que utilitzem que siguin ecològics.
Hauríem de posar tots els ingredients en un pot i els anem emulsionant.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...