Una recepta que tenia
pendent de posar al bloc era la del restaurant La Marineta, dins de la campanya
que porta a terme el mercat de Plaça de Cuba de Mataró de Collits a Casa,
productes de temporada i de proximitat.
El pop amb crema de
moniato
Pop cuit a daus
Primer s'ha de coure el pop. Important tallar el pop un cop fred.
Puré de moniato
200 gr de moniato
50 gr de mantega
70 gr de sobrassada
10 gr de sal
Rostirem el moniato
al forn sencer amb pell aproximadament uns 45 minuts a 180º. Un cop rostit, el
pelarem i el passarem per un passapuré. Finalment amb un robot de cuina, ho
lligarem amb la mantega juntament amb la sobrassada. Ho triturarem tot fins que
quedi ben lligat. Ho reservem en una màniga.
També podríem fer
aquest puré amb salsafins.
Escuma de parmentier de patata
500 gr de patata
bullida
250 gr de nata
200 gr de brou de
cocció de la patata
10 gr de sal
70 gr d’oli d’oliva
Triturar tots els
ingredients amb la thermomix amb una mica de temperatura. Rectificar de sal i
reservar.
Oli de sobrassada:
1 sobrassada sense
pell
100 gr d’oli d’oliva
Trossejar la sobrassada,
posar-la dins d’un bol, tapar-la amb film i posar-la 7 minuts al microones.
Veurem que ens deixa anar tot l’oli, la colarem i ho barrejarem amb l’oli d’oliva.
Reservar
Acompanyaments:
Patata violeta
Moniato
Celeri
Pelarem tots els
tubercles, els bullirem des d’aigua freda amb un pessic de mantega. Un cop
bullits els reservarem amb la seva pròpia aigua de cocció.
I també ho
acompanyarem de xips de patata violeta, de lotus i de moniato.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada