Com a continuació del
taller de la cuina d’aprofitament a la Casa Capell de Mataró a part de la maionesa de pastanaga també ens van ensenyar aquest paté vegetal, són una bona manera de
tenir-los preparats per untar torrades o per un entrepà o com un aperitiu,
també hi podem sucar bastonets, xips, natxos.
Aquests patés són
saludables, són més lleugers que els d’origen animal i més digestius, millors
que els ingredients siguin d’agricultura ecològica.
Ingredients:
100 gr de llenties
1 albergínia petita
100 gr de xampinyons
1 o 2 grans d’all
Julivert o també podríem
posar comí
El suc de ½ llimona
Oli d’oliva verge,
sal marina i pebre.
Preparació:
Primer ja tindríem les
llenties bullides, un cop fredes les trituraríem.
Segon hauríem d’escalivar
l’albergínia al forn, la pelaríem i la reservaríem.
Tercer, netejaríem i tallaríem
els xampinyons i els saltejaríem amb all i oli d’oliva a foc mig durant uns
cinc minuts.
Barregem les llenties
triturades amb la polpa de l’albergínia
i els xampinyons, el julivert, o podríem posar comí i el suc de la ½ llimona.
Deixar refredar a la nevera
abans de servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada