diumenge, 19 de gener del 2020

PATÉ VEGETAL


Com a continuació del taller de la cuina d’aprofitament a la Casa Capell de Mataró a part de la maionesa de pastanaga també ens van ensenyar aquest paté vegetal, són una bona manera de tenir-los preparats per untar torrades o per un entrepà o com un aperitiu, també hi podem sucar bastonets, xips, natxos.

Aquests patés són saludables, són més lleugers que els d’origen animal i més digestius, millors que els ingredients siguin d’agricultura ecològica.

Ingredients:

100 gr de llenties
1 albergínia petita
100 gr de xampinyons
1 o 2 grans d’all
Julivert o també podríem posar comí
El suc de ½ llimona
Oli d’oliva verge, sal marina i pebre.

Preparació:

Primer ja tindríem les llenties bullides, un cop fredes les trituraríem.

Segon hauríem d’escalivar l’albergínia al forn, la pelaríem i la reservaríem.

Tercer, netejaríem i tallaríem els xampinyons i els saltejaríem amb all i oli d’oliva a foc mig durant uns cinc minuts.

Barregem les llenties triturades amb la polpa  de l’albergínia i els xampinyons, el julivert, o podríem posar comí i el suc de la ½  llimona.

Deixar refredar a la nevera abans de servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...