Una recepta fàcil i una manera diferent de menjar
les cloïsses.
Ingredients:
400 gr de cloïsses
25 ml de vi blanc
Vinagreta
de cítrics:
50 gr d’oli d’oliva verge extra
Ratlladura de pell de llimona
Ratlladura de pell de llima
Ratlladura de pell de taronja
3 cullerades de suc de llimona
3 cullerades de suc de taronja
Julivert picat en aquesta ocasió de sàlvia
Pebre i sal
Elaboració:
La nit anterior posarem
les cloïsses amb aigua i una cullerada de sal per eliminar la sorra.
Abans d’obrir les
cloïsses prepararem la vinagreta:
Col·locarem en un bol
la ratlladura de llima, la de taronja i la de llimona, juntament amb el julivert
picat, en aquesta ocasió i vaig posar sàlvia i també li va donar un gust molt
original i el suc de llimona i el de taronja i afegim l’oli d’oliva verge i batrem
enèrgicament per emulsionar-ho
I ja per acabar posarem les cloïsses en un recipient amb el vi blanc fins que s’obrim.
A continuació les posarem
en una plata amb una mica del suc de la seva cocció i la vinagreta pel damunt i
ja les podríem servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada