dimecres, 1 de gener del 2020

CLOÏSSES AMB VINAGRETA DE CÍTRICS


Una recepta fàcil i una manera diferent de menjar les cloïsses.

Ingredients:
400 gr de cloïsses
25 ml de vi blanc

Vinagreta de cítrics:
50 gr d’oli d’oliva verge extra
Ratlladura de pell de llimona
Ratlladura de pell de llima
Ratlladura de pell de taronja
3 cullerades de suc de llimona
3 cullerades de suc de taronja
Julivert picat en aquesta ocasió de sàlvia
Pebre i sal

Elaboració:

La nit anterior posarem les cloïsses amb aigua i una cullerada de sal per eliminar la sorra.

Abans d’obrir les cloïsses prepararem la vinagreta:

Col·locarem en un bol la ratlladura de llima, la de taronja i la de llimona, juntament amb el julivert picat, en aquesta ocasió i vaig posar sàlvia i també li va donar un gust molt original i el suc de llimona i el de taronja i afegim l’oli d’oliva verge i batrem enèrgicament per emulsionar-ho

I ja per acabar posarem les cloïsses en un recipient amb el vi blanc fins que s’obrim.

A continuació les posarem en una plata amb una mica del suc de la seva cocció i la vinagreta pel damunt i ja les podríem servir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...