dijous, 12 de desembre del 2019

SOPA DE CARBASSA, FOIE I RAVIOLI DE POLLASTRE ROSTIT


Com he comentat a l’entrada anterior el restaurant La Marineta ens han fet quatre receptes en el mercat de plaça de Cuba dins de la campanya de Collits a Casa per promocionar els productes de temporada i de proximitat.

Ingredients:

Bolets saltats de temporada
Tòfona
Cibulet picat
Ceba tendra fina a juliana ( la part verda)
Pipes de carbassa
Codony a daus

Per a la sopa de carabassa per a quatre persones:

½ carbassa violí
70 gr de mantega
40 gr d’oli
200 gr de fetge d’ànec
400 gr de brou de pollastre
200 gr de crema de llet
Sal i pebre.

En primer lloc traurem les llavors de la carbassa, en aquest cas les reservarem i les torrarem per aprofitar-les a l’hora d’emplatar. Seguidament tallarem la carbassa a trossos i amb pell. Disposarem d’una safata de forn amb paper de forn i ho ajuntarem amb la mantega a daus i l’oli d’oliva i una mica de sal i pebre. Ho taparem amb paper d’alumini hi ho posarem a rostir al forn a 180º fins que la carbassa comenci a agafar color i estigui tendre.

Mentrestant anirem tallant el foie en escalopins i el fregirem a una paella ben calenta volta i volta i el deixarem en un colador per tal de treure tot el greix possible.

Un cop tinguem ja la carbassa cuita, traurem la pell.

Finalment ho triturarem tot ( el foie, la carbassa, la crema de llet i el brou de pollastre a la thermomix amb temperatura durant 15 minuts.

Un cop ho triturat ho colarem per un colador fi hi ho salpebrarem.

Per fer els raviolis:

Per aquests raviolis podem utilitzar diferents tipus de pasta:

Pasta Gioza (una pasta feta amb farina de blat que fan servir els japonesos per als dimsums)

Pasta Wantum (una pasta feta amb farina de blat i que fan servir el xinesos)

En aquesta ocasió els han fet amb pasta gioza.

4 cuixes de pollastre ja rostides al forn i esmicolat i picat
Verdures del rostit picades
Beixamel per donar cremositat al farcit

En aquest cas farem un rostit de pollastre al forn, amb una bona bressa de verdures, vi ranci i brandy. Un cop fet el rostit, que tothom més o menys sap fer, ho aprofitarem tot menys els ossos del pollastre. D’una banda triturarem la carn i les verdures a una picadora i guardarem el suc sobrant. Amb aquest suc l'emulsionarem i ens servirà per alleugerir el farcit del ravioli juntament amb la beixamel. Així tindrem tot el sabor intens del rostit dins del ravioli.

Un cop fets tots els passos, muntarem els raviolis.

1. Farem boletes com si fossin mandonguilles de rostit.
2.Estirem de mica en mica la pasta Gyoza ja que es una pasta que s’asseca molt fàcilment.
3.Batrem un nou.
4.Pintarem els voltants de la pasta amb l’ou per tal de que el ravioli se’ns enganxi
5.El muntarem amb forma de cresta.
6. Ho xafarem amb una forquilla.
7. Ho bullirem o els farem al vapor.
8.Es poden guardar al congelador sense cap problema

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...