dilluns, 31 de desembre del 2018

ENDÍVIES FARCIDES


Les endívies tenen molta aigua i fibra, així com un gust amarg característic, menjar-ne de manera regular contribueix al bon funcionament del fetge.
Són ideals per menjar-les en amanides, però també poden ser una alternativa a les torrades, per acompanyar un paté o un guacamole.
Són un bon aperitiu per començar un àpat.
Les endívies donen molt de joc a l’hora de preparar-les farcides. Es poden farcir de marisc, d’ou dur i tonyina, escalivada i anxova, de nous amb formatge fresc i poma àcida o de tot allò de la imaginació del cuiner proposi
Ingredients:
2 endívies
Salmó fumat, 1 alvocat tallat a daus petits, poma tallada a daus petits, 1 ceba tendra tallada també a daus petits, uns tomàquets xerri tallats també a daus petits i uns grans de magrana.
Vinagreta: Sal i oli i vinagre de poma, també hi podríem posar mostassa
Barregem tots els ingredients amb la vinagreta.
Preparació:
Separar les fulles d’endívia i rentar-les bé.
Per servir, farcim cada fulla d’endívia amb el farcit que hagem preparat barrejat amb la vinagreta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...