A la Casa Capell de
Mataró, un espai per a la sostenibilitat, un equipament municipal i que pretén
encaminar-nos cap a un desenvolupament sostenible, van fer un taller de cuina
sostenible i divertida de Nadal, una cuina d’aprofitament i de temporada és a
dir al reves de la copiosa cuina festiva, més enllà dels canelons i tot
aproximant els fogons a la sostenibilitat, amb la cuinera Ana Solé.
Va preparar unes
hamburgueses de mongetes vermelles i fajol, una crema de bròquil, una crema de
carbassa i uns patés d’anacard, de xampinyons i de carxofes, un seitan farcit i
una maionesa de pastanaga.
Ara us poso la
recepta del paté de xampinyons:
Ingredients:
100 g de xampinyons
30 g de llenties
cuites
1 albergínia
escalivada
Sal, oli i pebre
Primer netegem i
laminem els xampinyons i els saltegem en una paella amb oli, un cop s’hagin
begut l’aigua que deixen anar pràcticament ja els tindrem fets.
Tots aquests
ingredients el posem a la batedora, els bolets, les llenties, l’albergínia , la
sal, l’oli i el pebre i ja el tindrem apunt. També ho podriem triturar amb la
thermomix.
Aquest paté
l’acompanyem amb unes torradetes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada