dilluns, 31 de desembre del 2018

PATÉ DE XAMPINYONS


A la Casa Capell de Mataró, un espai per a la sostenibilitat, un equipament municipal i que pretén encaminar-nos cap a un desenvolupament sostenible, van fer un taller de cuina sostenible i divertida de Nadal, una cuina d’aprofitament i de temporada és a dir al reves de la copiosa cuina festiva, més enllà dels canelons i tot aproximant els fogons a la sostenibilitat, amb la cuinera Ana Solé.

Va preparar unes hamburgueses de mongetes vermelles i fajol, una crema de bròquil, una crema de carbassa i uns patés d’anacard, de xampinyons i de carxofes, un seitan farcit i una maionesa de pastanaga.

Ara us poso la recepta del paté de xampinyons:

Ingredients:

100 g de xampinyons
30 g de llenties cuites
1 albergínia escalivada
Sal, oli i pebre

Primer netegem i laminem els xampinyons i els saltegem en una paella amb oli, un cop s’hagin begut l’aigua que deixen anar pràcticament ja els tindrem fets.

Tots aquests ingredients el posem a la batedora, els bolets, les llenties, l’albergínia , la sal, l’oli i el pebre i ja el tindrem apunt. També ho podriem triturar amb la thermomix.

Aquest paté l’acompanyem amb unes torradetes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...