És una amanida sana,
vistosa i saludable per aquests dies de festes de Nadal i Cap d’Any.
Aquesta
recepta és d’origen italià, més concretament de Capri i accepta infimitat d’ingredients.
Ingredients:
1
o 2 Mangos depenent de la seva mida
400gr
de motzarella de búfala
Pinyons,
avellanes i magrana
Oli
d’alfàbrega
70
gr d’oli d’oliva verge extra i 1 o 2 branques d’alfàbrega fresca
Preparació:
Primer
pelem i tallem a lamines fines el mango.
Tallem
també la mozarella a làmines, tampoc gruixudes.
Preparem
l’oli , posant l’oli i les fulles d’alfàbrega, també en podem reservar unes
fulles per a la decoració posterior i ho triturem amb la thermomix 5 segons a
velocitat 7 o ho podem fer amb la batedora.
Emplatem
intercanviant les làmines d mango i de mozarella i posem un polsim de sal i al damunt
l’oli d’alfàbrega i també uns pinyons un trossets d’avellanes i uns grans de
magrana
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada