divendres, 28 de desembre del 2018

AMANIDA CAPRESSE DE MANGO AMB OLI D'ALFÀBREGA I FRUITS SECS


És una amanida sana, vistosa i saludable per aquests dies de festes de Nadal i Cap d’Any.

Aquesta recepta és d’origen italià, més concretament de Capri i accepta infimitat d’ingredients.

Ingredients:

1 o 2 Mangos depenent de la seva mida
400gr de motzarella de búfala
Pinyons, avellanes i magrana
Oli d’alfàbrega
70 gr d’oli d’oliva verge extra i 1 o 2 branques d’alfàbrega fresca

Preparació:

Primer pelem i tallem a lamines fines el mango.

Tallem també la mozarella a làmines, tampoc gruixudes.

Preparem l’oli , posant l’oli i les fulles d’alfàbrega, també en podem reservar unes fulles per a la decoració posterior i ho triturem amb la thermomix 5 segons a velocitat 7 o ho podem fer amb la batedora.

Emplatem intercanviant les làmines d mango i de mozarella i posem un polsim de sal i al damunt l’oli d’alfàbrega i també uns pinyons un trossets d’avellanes i uns grans de magrana



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...