divendres, 28 de desembre del 2018

ESCOPINYES I TARONJA AMB CULLERA


Aquestes festes de Nadal he preparat aquestes culleres d'escopinyes, són un aperitiu senzill de preparar, aquestes culleres són bones, són fresques i que a tothom han agradat.

Ingredients:

1 llauna d’escopinyes
1 taronja
1 llimona
1 gingebre
Oli d’oliva pebre i vinagre

Preparació:
Primer de la llauna d’escopinyes escórrer el suc i reservar-lo.

Pelar la taronja sense la pell blanca i la tallem a grills fins.

En un vol posar  la meitat del suc de les escopinyes, oli d’oliva  i el suc de mitja llimona, una mica de vinagre i ratllar una mica de gingebre. Seria bo  preparar-lo una mitja hora abans de servir-les, perquè s’infusionin tots els ingredients.

Preparem la cullera posant un grill de taronja, al damunt com a mínim unes quatre escopinyes i les amanim al el suc que havíem preparar anteriorment, posar al damunt ratlladura de pell de llimona i una mica de pebre al damunt.

Podríem tenir prèviament reparades aquestes culleres a la nevera i al moment de servir-la posar-hi el pebre pel damunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...