Aquestes festes de Nadal he preparat aquestes
culleres d'escopinyes, són un aperitiu senzill de preparar, aquestes culleres
són bones, són fresques i que a tothom han agradat.
Ingredients:
1 llauna d’escopinyes
1 taronja
1 llimona
1 gingebre
Oli d’oliva pebre i vinagre
Preparació:
Primer de la llauna d’escopinyes
escórrer el suc i reservar-lo.
Pelar la taronja
sense la pell blanca i la tallem a grills fins.
En un vol posar la meitat del suc de les escopinyes, oli
d’oliva i el suc de mitja llimona, una
mica de vinagre i ratllar una mica de gingebre. Seria bo preparar-lo una mitja hora abans de servir-les,
perquè s’infusionin tots els ingredients.
Preparem la cullera
posant un grill de taronja, al damunt com a mínim unes quatre escopinyes i les
amanim al el suc que havíem preparar anteriorment, posar al damunt ratlladura
de pell de llimona i una mica de pebre al damunt.
Podríem tenir prèviament
reparades aquestes culleres a la nevera i al moment de servir-la posar-hi el
pebre pel damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada