diumenge, 1 de gener del 2017

AMANIDA O TIMBAL ALVOCAT, MANGO, LLAMÀNTOL AMB VINAGRETA DE CÍTRICS




Aquestes festes és una de les amanides que ha format part dels nostres àpats ha estat aquest timbal d’alvocat, mango i llamàntol o llobregant.

És una amanida  fàcil de fer però bona i ideal per un àpat festiu o per les festes de Nadal o de Cap d'Anys. Si la feu segur que us agradarà

Ingredients:

½  Llamàntol o llobregant per persona
1 o 2 alvocat dependent de la mida
 1 mango
Enciams variats
Vinagreta de cítrics:
3 cullerades d’oli d’oliva verge
1 cullerada de vinagre de Mòdena
Suc de mitja taronja
Sal marina

Preparació:

1r. Hem de coure el llamàntol en abundant aigua amb sal durant 5 o 8 minuts depenent de la mida. Ho hem de de deixar reposar sense arribar a refredar-se i retirar la carcassa i el tallem a trossos.

2n. Netegem els diferents enciams o comprem un preparat ja preparat.

3r. Pelem i tallem l’alvocat a daus petis.

4t.pelen i tallem a daus el mango.

5è. Preparem la vinagreta; baten l’oli, el vinagre, el suc de taronja, i la sal.

I preparem el plat amb un cercle per emplatar posem les diferents enciams, l’alvocat, el mango i al damunt el llamàntol o llobregant i la vinagreta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...