Aquestes festes és una de les
amanides que ha format part dels nostres àpats ha estat aquest timbal d’alvocat,
mango i llamàntol o llobregant.
És una amanida fàcil de fer però bona i ideal per un àpat festiu o per les festes de Nadal o de Cap d'Anys. Si la feu segur que us agradarà
Ingredients:
½ Llamàntol o llobregant per persona
1 o 2 alvocat dependent de
la mida
1 mango
Enciams variats
Vinagreta de cítrics:
3 cullerades d’oli d’oliva
verge
1 cullerada de vinagre de Mòdena
Suc de mitja taronja
Sal marina
Preparació:
1r. Hem de coure el llamàntol
en abundant aigua amb sal durant 5 o 8 minuts depenent de la mida. Ho hem de de
deixar reposar sense arribar a refredar-se i retirar la carcassa i el tallem a
trossos.
2n. Netegem els diferents
enciams o comprem un preparat ja preparat.
3r. Pelem i tallem l’alvocat
a daus petis.
4t.pelen i tallem a daus el mango.
5è. Preparem la vinagreta;
baten l’oli, el vinagre, el suc de taronja, i la sal.
I preparem el plat amb un cercle
per emplatar posem les diferents enciams, l’alvocat, el mango i al damunt el llamàntol
o llobregant i la vinagreta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada