dilluns, 2 de gener del 2017

CLOÏSSES AL CAVA



Unes bones cloïsses amb un bon cava poden formar part d’un bon àpat i han format part del dinar d’aquestes festes de Nadal.

Ingredients:

½ Kg de cloïsses
1 vas de fumet de peix
1 vas de cava sec
Oli d’oliva verge, 2 grans d’all, sal, pebre 1 cullerada de farina i també podríem posar de manera opcional una mica de bitxo

Preparació:

1r. Hauríem de posar les cloïsses amb aigua i sal durant tota una nit perquè treguin la sorra que puguin tenir.

2n. En una cassola hi posaríem l’oli i els alls laminats.

3r. A continuació hi posaríem  una cullera de farina i la sofregim , per posar el fumet de peix i el cava, després hi afegim les cloïsses i salpebrem i a foc fort fins que les cloïsses s’obrin i la salsa espesseixi i tot seguit ho servim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...