Unes bones cloïsses amb un bon cava poden formar part d’un
bon àpat i han format part del dinar d’aquestes festes de Nadal.
Ingredients:
½ Kg de cloïsses
1 vas de fumet de peix
1 vas de cava sec
Oli d’oliva verge, 2 grans d’all,
sal, pebre 1 cullerada de farina i també podríem posar de manera opcional una
mica de bitxo
Preparació:
1r. Hauríem de posar les cloïsses
amb aigua i sal durant tota una nit perquè treguin la sorra que puguin tenir.
2n. En una cassola hi posaríem
l’oli i els alls laminats.
3r. A continuació hi posaríem
una cullera de farina i la sofregim ,
per posar el fumet de peix i el cava, després hi afegim les cloïsses i
salpebrem i a foc fort fins que les cloïsses s’obrin i la salsa espesseixi i
tot seguit ho servim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada