dilluns, 9 de gener del 2017

BOLETES DE XOCOLATA FARCIDES




Com he anat comentat al mercat de Plaça de Cuba de Mataró i dins de la campanya de collits a casa donen per molt ens va fer un taller M. Pilar Ibern, també coneguda com a Gavina, ens va preparar unes salses tradicionals amb toc d’autor i verdures  i va escollir una xatonada vegana amb salsa romesco, tofu fumat i salsa de miso i aquestes boletes de xocolata donat que estàvem a prop de les festes de Nadal.

Els productes que he utilitzat tots ells ecològics i la melmelada feta amb estèvia

Ingredients:

175 gr de galetes de civada o espelta (esmicolades)
50 gr de melmelada de nabius, o cireres, o maduixes o fruites del bosc
50 gr d’ametlles triturades
25 gr de panses sultanes (posades en remull)
250 gr de xocolata per cobertura

Preparació:

En un bol pastisser barrejarem bé tots els ingredients menys la xocolata. Els treballarem amb les mans pressionant i prement bé fins aconseguir que la massa estigui mal·leable i puguem crear boletes de la grandària d’una anou aproximadament.

Mentre anirem fonen al bany maria la xocolata amb una mica de canyella i gingebre perquè quedi ben aromàtic.

Un cop preparades les boletes les submergirem una per una dins la fisió de xocolata quedant totalment cobertes.

Les deixarem reposar sobre una safata coberta amb paper de forn perquè la xocolata és solidifiqui.

Un cop la xocolata estigui ja ben pres, ja podem guarnir-les! I omplir-nos de plaer i energia a l’uníson!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...