Com he anat comentat al
mercat de Plaça de Cuba de Mataró i dins de la campanya de collits a casa donen
per molt ens va fer un taller M. Pilar Ibern, també coneguda com a Gavina, ens
va preparar unes salses tradicionals amb toc d’autor i verdures i va escollir una xatonada vegana amb salsa
romesco, tofu fumat i salsa de miso i aquestes boletes de xocolata donat que estàvem
a prop de les festes de Nadal.
Els productes que he utilitzat
tots ells ecològics i la melmelada feta amb estèvia
Ingredients:
175 gr de galetes de civada
o espelta (esmicolades)
50 gr de melmelada de
nabius, o cireres, o maduixes o fruites del bosc
50 gr d’ametlles triturades
25 gr de panses sultanes
(posades en remull)
250 gr de xocolata per
cobertura
Preparació:
En un bol pastisser
barrejarem bé tots els ingredients menys la xocolata. Els treballarem amb les
mans pressionant i prement bé fins aconseguir que la massa estigui mal·leable i
puguem crear boletes de la grandària d’una anou aproximadament.
Mentre anirem fonen al bany
maria la xocolata amb una mica de canyella i gingebre perquè quedi ben
aromàtic.
Un cop preparades les
boletes les submergirem una per una dins la fisió de xocolata quedant totalment
cobertes.
Les deixarem reposar sobre
una safata coberta amb paper de forn perquè la xocolata és solidifiqui.
Un cop la xocolata estigui
ja ben pres, ja podem guarnir-les! I omplir-nos de plaer i energia a l’uníson!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada