dimarts, 27 de desembre del 2016

AMANIDA AMB ALVOCAT, PASTANAGA, TOMÀQUETS XERRI DAMUNT D'UNA TORRADA



Us proposo una amanida al damunt d’una torrada que podem anar variant amb els diferents productes de temporada o que més ens agradin i com sempre dir-vos que si tots el ingredients són ecològics molt millor. Hauríem de triar un bon pa fet de farina ecològica i fermentat amb massa mare, ho podríem fer amb una llesca de pa de pagues tallada fineta i en aquesta ocasió he triat un pa de motlle al qual li vaig treure crosta i just abans de preparar l’amanida posar-la un moment al forn perquè se’ns torrin una mica just per fer-les una mica cruixent.

Ingredients:

1 llesca de pa per cada plat
1 alvocat
Escarola o diferents brots d’enciams
Pastanaga
Ceba tendra
Tomàquets xerri
Lamines fines de pernil o de llonganissa
Vinagreta:
Oli d’oliva verge ecològic, sal, vinagre i una mica de mostassa.

Preparació:

1r. El pa en aquesta ocasió de motllo, treta la crosta i torrar-lo al forn, no massa just una mica torrat.
2n. Pelar i tallar l’alvocat a làmines fines. Important que estigui madur, el qual posarem al damunt de la torrada de pa.
3r. Ratllem la `pastanaga o tallem fina a bastonets.
4t. Tallarem la ceba a làmines fines.
5è. Tallaríem els tomàquets xerri per la meitat .

Muntaríem l’amanida posant el pa, l’alvocat a sobre, l’escarola o diferents brots d’enciams, la pastanaga, la ceba i els tomàquets xerri i al damunt el pernil o la llonganissa. I ho amaniríem amb la vinagreta que prèviament hauríem preparat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...