És
una amanida molt refrescant, fàcil, rapida i alcalinitzant.
El
colrave té un lleuger gust dolç i picant, és ric amb vitamines i fibra, baix en
calories i sense colesterol.
Aquí podeu veure una altra amanida de colrave i també aquesta crema de colrave.
Ingredients:
1
colrave
1
pastanaga
1
poma
Germinats
de rave, unes nous o unes avellanes
Vinagreta:
4
cullerades d’oli d’oliva verge extra, 1 cullerada de vinagre de poma o d’arròs,
1 cullerada de suc de llimona recent exprimit, 1 cullerada de cafè de mel, una
mica de sal marina, una mica gingebre frec rallat i una mica de julivert ben
picat.
Preparació:
1r.
Pelarem i rentarem la pastanaga i la podem rallar o tallar-la amb la màquina
Spirali per fer uns espaguetis de verdures.
2n.
Pelem el colrave i el rallem, també el podríem tallar a daus petits o fer-lo a
bastonets.
3r.
Rentem la poma la tallem per la meitat i la tallem molt fina mitges llunes.
4t.
Preparem la vinagreta barrejant bé tots els seus ingredients.
En
uns vols posem a la part de baix el colrave, a sobre els espaguetis de
pastanaga i al damunt el germinat, als laterals del vol i posem la poma i
afegim les nous o unes avellanes i al damunt hi posem la vinagreta.
Si
volguéssim a la part de baix del vol hi podríem posar un brots enciams.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada