diumenge, 24 d’abril de 2016

AMANIDA DE COLRAVE I POMA



És una amanida molt refrescant, fàcil, rapida i alcalinitzant.

El colrave té un lleuger gust dolç i picant, és ric amb vitamines i fibra, baix en calories i sense colesterol.

Aquí podeu veure una altra amanida de colrave i també aquesta crema de colrave.

Ingredients:

1 colrave
1 pastanaga
1 poma
Germinats de rave, unes nous o unes avellanes

Vinagreta:

4 cullerades d’oli d’oliva verge extra, 1 cullerada de vinagre de poma o d’arròs, 1 cullerada de suc de llimona recent exprimit, 1 cullerada de cafè de mel, una mica de sal marina, una mica gingebre frec rallat i una mica de julivert ben picat.

Preparació:

1r. Pelarem i rentarem la pastanaga i la podem rallar o tallar-la amb la màquina Spirali per fer uns espaguetis de verdures.

2n. Pelem el colrave i el rallem, també el podríem tallar a daus petits o fer-lo a bastonets.

3r. Rentem la poma la tallem per la meitat i la tallem molt fina mitges llunes.

4t. Preparem la vinagreta barrejant bé tots els seus ingredients.

En uns vols posem a la part de baix el colrave, a sobre els espaguetis de pastanaga i al damunt el germinat, als laterals del vol i posem la poma i afegim les nous o unes avellanes i al damunt hi posem la vinagreta.

Si volguéssim a la part de baix del vol hi podríem posar un brots enciams.

Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...