diumenge, 10 d’abril del 2016

CANELÓ DE CARBASSÓ AMB RECUIT I MELMELADA DE TOMÀQUET


És un aperitiu molt fàcil de fer i el més important la qualitat del producte i en aquesta ocasió amb productes ecològics.

He utilitzat un carbassó molt tendre, perquè no l´he cuinat, per així tenir el punt cruixent.

La melmelada de tomàquet ens la podem fer nosaltres, com l’he feta en altres ocasions, però avui he utilitzat una que vaig comprar ecològica i feta amb estèvia, en comptes de sucre i serà molt més saludable i el seu sabor no és tan dolç. Hem d’intentar utilitzar cada cop menys el sucre blanc i substituir-lo per altres productes con el xarop d’atzavara, les melasses i l’estèvia.

En aquesta ocasió farcit de recuit de cabra de l’Empordà, també ho podríem fer amb mató

Ingredients:

1 carbassó tendre
Recuit de cabra
Germinat de ceba
Melmelada de tomàquet
Oli amb cibulet i sal marina

Preparació:

Netegem i tallem el carbassó amb una mandolina, un pelador o amb la màquina de tallar embotits, és tracta de fer tires molt fines, el carbassó va cru per donar el punt cruixent, però si no ens agrada les podem escaldar dos segons amb aigua bullint i després passar-les a un bol amb aigua i gel. Si les tires fossin molt llargues les dividiríem per la meitat, al tractar-se només d’un aperitiu, si volguéssim fer un entrant seria diferent.

Agafem una tira de carbassó i posem una cullerada de recuit i emboliquem i els presentem en un plat on posarem el caneló i al damunt la melmelada de tomàquet i els germinats de ceba i al voltant un oli d’oliva verge amb trossets molt petits de cibulet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...