És un
aperitiu molt fàcil de fer i el més important la qualitat del producte i en
aquesta ocasió amb productes ecològics.
He utilitzat
un carbassó molt tendre, perquè no l´he cuinat, per així tenir el punt cruixent.
La melmelada
de tomàquet ens la podem fer nosaltres, com l’he feta en altres ocasions, però
avui he utilitzat una que vaig comprar ecològica i feta amb estèvia, en comptes
de sucre i serà molt més saludable i el seu sabor no és tan dolç. Hem d’intentar
utilitzar cada cop menys el sucre blanc i substituir-lo per altres productes con
el xarop d’atzavara, les melasses i l’estèvia.
En aquesta
ocasió farcit de recuit de cabra de l’Empordà, també ho podríem fer amb mató
Ingredients:
1 carbassó
tendre
Recuit de
cabra
Germinat de
ceba
Melmelada de
tomàquet
Oli amb
cibulet i sal marina
Preparació:
Netegem i
tallem el carbassó amb una mandolina, un pelador o amb la màquina de tallar
embotits, és tracta de fer tires molt fines, el carbassó va cru per donar el
punt cruixent, però si no ens agrada les podem escaldar dos segons amb aigua
bullint i després passar-les a un bol amb aigua i gel. Si les tires fossin molt
llargues les dividiríem per la meitat, al tractar-se només d’un aperitiu, si volguéssim
fer un entrant seria diferent.
Agafem una
tira de carbassó i posem una cullerada de recuit i emboliquem i els presentem
en un plat on posarem el caneló i al damunt la melmelada de tomàquet i els germinats de ceba i al voltant un oli d’oliva verge amb
trossets molt petits de cibulet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada