dimecres, 27 d’abril del 2016

CREMA DE CARBASSO I FONOLL



Aquesta crema de verdures la vaig veure al programa Cuines de TV3, tenia tots els ingredients a casa i la vaig fer el vespre per sopar per la curiositat de provar el sabor anisat d’aquesta crema.

Com vaig comentant de manera reiterada si els ingredients són ecològics molt millor per a la nostra salut.

Ingredients:

2 carbassons
1 porro
1 bulb de fonoll
1 estrelleta d’anís
Sal marina, oli d’oliva verge

Preparació:

1r. Netegem i tallem els carbassons, el porro el bulb de fonoll a trossos petits, tot i que li treien la pell al carbassó, en el meu cas cuinats amb la seva pell.

2n. Posarem una olla al foc amb aigua mineral que cobri les verdures, és a dir el carbassó el porro i el fonoll i també hi posarem l’estrelleta d’anís i ho deixarem bullir uns 20 minuts.

3r. Traurem l’estrelleta d’anís i ho triturarem hi posarem la sal i un raig d’oli d’oliva verge.
I ja ho emplatem, i podríem posar unes fulles de fonoll.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...