Les algues són les verdures
del mar són bones i molt beneficioses per a la nostra salut i que les hauríem de
menjar sovint.
Són depuratives, desintoxicants, riques en minerals, vitamines i antioxidants, alcalinitzen
i contenen fibra.
Les algues tenen una textura
que no hi estem acostumats, amb sabor a mar i en una amanida resulten molt
pràctiques per començar a introduir-les, tot i que les podem combinar amb tota
mena de plats.
Les algues prèviament les
hem de remullar amb aigua mineral uns 10 o 15 minuts, passat aquest temps ja
les podríem afegir a l'amanida. Uns 5 o 10 g. d'algues seques per persona n’hi
ha prou.
A l’època dels tomàquets
xerri els podríem substituir pels secs
Ingredients:
Enciam
3 anxoves per persona
3 tomàquets secs hidratats
per persona
Diferents algues
Vinagreta:
4 cullerades d’oli d’oliva
verge
2 cullerades de vinagre de Mòdena
1 cullerada petita de mel
I el recuit de cabra esmicolat
Remenem bé tots els ingredients
amb unes varetes i ja tindrem la vinagreta preparada.
Preparem els plats amb l’enciam
a sota al damunt les anxoves, als laterals les algues i els tomàquets i al
damunt la vinagreta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada