dilluns, 2 de maig del 2016

AMANIDA AMB ANXOVES DE L'ESCALA, ALGUES, TOMÀQUETS SECS I VINAGRETA DE MEL I RECUIT



Les algues són les verdures del mar són bones i molt beneficioses per a la nostra salut i que les hauríem de menjar sovint. 

Són depuratives, desintoxicants, riques en minerals, vitamines i antioxidants, alcalinitzen i contenen fibra.

Les algues tenen una textura que no hi estem acostumats, amb sabor a mar i en una amanida resulten molt pràctiques per començar a introduir-les, tot i que les podem combinar amb tota mena de plats.

Les algues prèviament les hem de remullar amb aigua mineral uns 10 o 15 minuts, passat aquest temps ja les podríem afegir a l'amanida. Uns 5 o 10 g. d'algues seques per persona n’hi ha prou.

A l’època dels tomàquets xerri els podríem substituir pels secs

Ingredients:

Enciam
3 anxoves per persona
3 tomàquets secs hidratats per persona
Diferents algues

Vinagreta:

4 cullerades d’oli d’oliva verge
2 cullerades de vinagre de Mòdena
1 cullerada petita de mel
I el recuit de cabra esmicolat

Remenem bé tots els ingredients amb unes varetes i ja tindrem la vinagreta preparada.

Preparem els plats amb l’enciam a sota al damunt les anxoves, als laterals les algues i els tomàquets i al damunt la vinagreta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...