Aquesta mousse de xocolata es refrescant i no
té ni làctics, ni gluten ni sucre refinat, la seva base és l’alvocat que li
donarà la part cremosa.
És molt fàcil i ràpida de
fer i els seus ingredients molt saludables.
Aquesta mousse de xocolata i
alvocat hi podem fer diferents variants, primer la podem endolcir amb xarop d’atzavara,
mel, sucre de canya, sucre de coco, estèvia o alguna melassa de cereal. La
podem aromatitzar amb una cullerada de pell de taronja ratllada, amb plàtan o sense.
Important per fer aquesta
recepta que els alvocats estiguin ben madurs.
En aquesta ocasió li he
posat un plàtan que tenia força madur.
Els productes que he
utilitzat tots ells eren ecològics
Un cop feta aquesta mousse
és millor posar-la com a mínim 1 hora a la nevera i potser millor d’un dia per
a l’altre.
Ingredients:
2 alvocats
1 plàtan madur
50 g. de xarop d’atzavara,
mel o sucre de coco
Sense
plàtan:
2 alvocats
3 cullerades de cacau en
pols
100gr de xarop d’atzavara,
mel, ...
També hi podríem afegir uns
50 gr de llet vegetal de civada, arròs, ametlla o avellana, o també posar-hi
2 cullerades d’oli de coco.
Preparació:
Posar tots els ingredients
en una batedora o robot i batre fins que estiguin tots els ingredients ben
barrejats.
Amb aquests ingredients hem
d’anar provant fins arribar al sabor que més ens agradi, més dolç, més cacau...
També hi podríem posar una mica de gingebre en pols o com ja he comentat la
pell de taronja .
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada