diumenge, 24 d’abril del 2016

MOUSSE DE XOCOLATA AMB ALVOCAT SENSE LACTICS, NI GLUTEN NI SUCRE REFINAT



Aquesta mousse de xocolata es refrescant i no té ni làctics, ni gluten ni sucre refinat, la seva base és l’alvocat que li donarà la  part cremosa.

És molt fàcil i ràpida de fer i els seus ingredients molt saludables.

Aquesta mousse de xocolata i alvocat hi podem fer diferents variants, primer la podem endolcir amb xarop d’atzavara, mel, sucre de canya, sucre de coco, estèvia o alguna melassa de cereal. La podem aromatitzar amb una cullerada de pell de taronja ratllada, amb plàtan o sense.

Important per fer aquesta recepta que els alvocats estiguin ben madurs.

En aquesta ocasió li he posat un plàtan que tenia força madur.

Els productes que he utilitzat tots ells eren ecològics

Un cop feta aquesta mousse és millor posar-la com a mínim 1 hora a la nevera i potser millor d’un dia per a l’altre.

Ingredients:

2 alvocats
1 plàtan madur
3 cullerades soperes de cacau en pols
50 g. de xarop d’atzavara, mel o sucre de coco

Sense plàtan:

2 alvocats
3 cullerades de cacau en pols
100gr de xarop d’atzavara, mel, ...

També hi podríem afegir uns 50 gr de llet vegetal de civada, arròs, ametlla o avellana, o també posar-hi 2 cullerades d’oli de coco.

Preparació:

Posar tots els ingredients en una batedora o robot i batre fins que estiguin tots els ingredients ben barrejats.

Amb aquests ingredients hem d’anar provant fins arribar al sabor que més ens agradi, més dolç, més cacau... També hi podríem posar una mica de gingebre en pols o com ja he comentat la pell de taronja .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...