diumenge, 27 de juliol del 2014

ROLLETS DE PERNIL DOLÇ FARCITS AMB ENSALADA RUSSA



Aquests rotlles són un bon entrant o un aperitiu per aquests dies de tanta calor i els podem tenir prèviament preparats.

De tota manera les llesques de pernil dols els podem farcir de molts ingredients com aquests canelons d'espinacs o també amb alguna amanida d’enciam, pastanaga ratllada........ unes gambes.

En aquesta ocasió amb ensalada russa utilitzant els productes de temporada i de proximitat i a poder ser productes ecològics amb patata, mongeta tendra i pastanaga i cap més ingredient. Aquí la trobareu més completa.

Ingredients:

8 llesques de pernil dolç
200 g. de patates cuites
50 g. de pastanaga cuita
50 gr. De mongeta tendra
125 g. de maionesa
8 olives

Preparació:

Primer preparem l’ensalada coent les patates, la mongeta tendra i la pastanaga tallades totes elles a daus petits, un cop cuites les deixem refredar per un espai més o menys de mitja hora, després hi incorporarem la maionesa.

Segon en l’extrem de la llesca de pernil dolç i posarem l’ensalada russa i enrotllarem cap a dins per fer els rollets i els deixarem reposar a la nevera uns 30 minuts a la nevera.

Els podem acompanyar d’una amanida i si volem hi posem una mica de maionesa per damunt i una oliva.

Els podem servir com una tapa o com a pinxo tallats més petits, més o menys un 3 cm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...