dissabte, 19 d’abril del 2014

ORADA AMB CREMÓS DE BROQUIL I PENQUES DE BLEDES AMB PERNIL




Aquesta recepta la van fer al programa cuines de TV3, és senzilla, bona i saludable.

Just quan la vaig veure a casa tenia un bròquil ecològic i unes bledes i a l’anar a comprar vaig trobar una orada salvatge i amb vaig disposar a fer la recepta.

A la recepta hi utilitzava crema de llet que vaig substituir per la crema de civada.

Ingredients: 4 persones

4 supremes d’orada
1 bròquil petit
4 penques de bledes
50 dl de crema de llet o de civada
50 gr de pernil de gla
Sal marina, oli d’oliva i ruca

Preparació:

Per començar en una cassola amb aigua bullint, escaldem el bròquil durant 3 minuts i el refredem  en un bol amb aigua i gel. Seguidament, el posem en un bol amb la crema de llet o de civada i ho triturem amb la batedora o amb la thermomix i el reservem.

A continuació, en una paella calenta amb una mica d’oli marquem els talls d’orada més o menys un cinc minuts per cada banda de tota manera dependrà de la mida.

Tot seguit en una altra paella amb una mica d’oli, saltem les penques de bledes tallades a trossos junt amb el pernil durant uns 4 minuts i ho reservem.

Finalment escalfem el cremós de bròquil.

I ja per acabar presentem el plat posant primer el cremós de bròquil a sobre el saltat de pernil i bledes i posaríem al damunt l’orada i una mica de ruca, en el meu cas no en tenia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...