Aquesta recepta la van fer
al programa cuines de TV3, és senzilla, bona i saludable.
Just quan la vaig veure a
casa tenia un bròquil ecològic i unes bledes i a l’anar a comprar vaig trobar
una orada salvatge i amb vaig disposar a fer la recepta.
A la recepta hi utilitzava
crema de llet que vaig substituir per la crema de civada.
Ingredients: 4
persones
4 supremes d’orada
1 bròquil petit
4 penques de bledes
50 dl de crema de llet o de
civada
50 gr de pernil de gla
Sal marina, oli d’oliva i
ruca
Preparació:
Per començar en una cassola
amb aigua bullint, escaldem el bròquil durant 3 minuts i el refredem en un bol amb aigua i gel. Seguidament, el
posem en un bol amb la crema de llet o de civada i ho triturem amb la batedora
o amb la thermomix i el reservem.
A continuació, en una paella
calenta amb una mica d’oli marquem els talls d’orada més o menys un cinc minuts
per cada banda de tota manera dependrà de la mida.
Tot seguit en una altra
paella amb una mica d’oli, saltem les penques de bledes tallades a trossos junt
amb el pernil durant uns 4 minuts i ho reservem.
Finalment escalfem el cremós
de bròquil.
I ja per acabar presentem el plat posant
primer el cremós de bròquil a sobre el saltat de pernil i bledes i posaríem al
damunt l’orada i una mica de ruca, en el meu cas no en tenia.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada