dilluns, 21 d’abril del 2014

HAMBURGUESES O BUNYOLS DE PATATA I COL AMB SÈSAM



Aquesta recepta la vaig veure al bloc de cuina llepadits,  a casa tenia tots els ingredients i em vaig decidir a fer-la una nova manera de menjar la patata i la col i fins i tot si ho fem con unes bunyols petits ens pot servir com un aperitiu.

Dir-vos com sempre que hem de consumir els productes de temporada i de proximitat i si a més a més són ecològics res millor per a la nostra salut pensem que som el que mengem i a més som d’on mengem.

Ingredients: ( 4 persones)

10 fulles de col arrissada
1 ceba o ceba tendra
4 patates
2 cullerades d’oli d’oliva verga extra
1 culleradeta de cúrcuma
1 culleradeta de comi
Sal marina, sèsam i pipes...

Preparació:

Primer netegem les fulles de col i en una olla i quan l’aigua comença a bullir hi posem les fulles de col i les bullim més o menys uns 5 minuts i les traiem de  l’olla, a la mateixa aigua hi bullim les patates prèviament netes, pelades i trossejades i les tenim de 15 a 20 minuts.

Amb la col i les patates fem un puré.

En una paella posem una mica d’oli i un cop netejada i tallada la ceba tallada a juliana i la sofregim. Un cop feta l’afegim al puré que havíem preparat amb la patata i la col i en aquest moment afegim les especies i la sal, si no tenim les especies també queden molt bones.

Preescalfem el forn a 180º.

Amb la barreja que teníem preparada fem unes boles depenent si volem preparar unes hamburgueses o uns bunyols serà més o menys grosses i les aplanem.

Les anem posant en una plata de forn amb paper vegetal i al damunt els hi posem el sèsam i/o pipes de girasol i ja per acabar ho posem al forn a gratinar, amb uns 5 minuts serà suficient.

Les podríem tenir prèviament preparades i al moment de menjar-les acabar-les de fer al forn per escalfar-les i gratinar-les.

Proveu-les estan molt bones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...