Aquesta amanida la vam
menjar al restaurant Flor de Cera de Mataró, ara fa uns dies, és va agradar
molt, és una amanida molt senzilla i saludable i que ja la podem fer amb les
primeres maduixes o maduixots, ja que al Maresme ja les comencem a tenir i són ecològiques com en el meu cas molt
millor.
És important posar una
quantitat important de pernil ibèric o de gla per persona
Ingredients:
Enciams variats
3 tomàquets cirerols per
persona
4 maduixes
50 gr de pernil ibèric més o
menys per persona
Vinagreta:
Sal marina, oli d’oliva
verge extra, vinagre de Mòdena i una culleradeta de mostassa i de mel.
Preparació:
Netegem els diferents tipus d’enciam
i els tallem a juliana.
Netegem i tallem els
tomàquets cirerols en dos meitats.
Netegem i tallem les
maduixes en dos o quatre meitats depèn de la mida
Preparem la vinagreta: amb
l’oli, la sal marina, el vinagre de Mòdena, una cullereta de mostassa i una
cullereta petita de mel i ho emulsionem tot bé.
Un cop tenim la amanida
preparada en cada plat, en una paella sense oli posem el pernil ibèric o d’aglà
tallat en daus petits i els saltegem uns instants i el posem per damunt de
l’amanida i ja el podem servir
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada