diumenge, 20 d’abril de 2014

AMANIDA DE MADUIXES, TOMÀQUETS CIREROLS I PERNIL




Aquesta amanida la vam menjar al restaurant Flor de Cera de Mataró, ara fa uns dies, és va agradar molt, és una amanida molt senzilla i saludable i que ja la podem fer amb les primeres maduixes o maduixots, ja que al Maresme ja les comencem a tenir i són ecològiques com en el meu cas molt millor.

És important posar una quantitat important de pernil ibèric o de gla per persona

Ingredients:

Enciams variats
3 tomàquets cirerols per persona
4 maduixes
50 gr de pernil ibèric més o menys per persona

Vinagreta:
Sal marina, oli d’oliva verge extra, vinagre de Mòdena i una culleradeta de mostassa i de mel.

Preparació:

Netegem els diferents tipus d’enciam i els tallem a juliana.

Netegem i tallem els tomàquets cirerols en dos meitats.

Netegem i tallem les maduixes en dos o quatre meitats depèn de la mida

Preparem la vinagreta: amb l’oli, la sal marina, el vinagre de Mòdena, una cullereta de mostassa i una cullereta petita de mel i ho emulsionem tot bé. 

Un cop tenim la amanida preparada en cada plat, en una paella sense oli posem el pernil ibèric o d’aglà tallat en daus petits i els saltegem uns instants i el posem per damunt de l’amanida i ja el podem servir

Cap comentari:

Publica un comentari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...