Aquest torro fa molts anys que el fem a casa és
molt fàcil i molt bo, aquí el teniu fet de manera tradicionalr aquest torró de coco banyat amb xocolata i ara un altra adaptació per a la thermomix preparant també la xocolata de cobertura ràpid de fer, animeu-vos a fer-lo.
Ingredients: (per 1 barra)
- 125
grams ametlla crua
- 125
grams sucre
- 125
grams coco ratllat
- 2
clares d’ou
-
Xocolata de cobertura
Preparació:
-
Polvoritzar el sucre 20’ vel 5-10. Afegir l' ametlla i ratllar-la amb el sucre
uns 2’ vel.5-10, que quedi ben fi. Barrejar-ho
amb el coco ratllat. Reservar
- Col·locar la papallona i muntar
les dues clares amb una espurna de sal, 2’
37º vel 3 ½.
-Afegir les clares amb el sucre,
ametlla i coco que tenim reservat i barrejar-ho delicadament vigilant no es
desmunti.
- Posar la barrejar amb un motlle
rectangular tipus torró.
- Posar la xocolata dins el vas i
donar uns cops de turbo, Seguidament la ratllem a vel 8. i programem 2’ 37º vel 2.
- Per acabar pintarem el torró
amb la xocolata ( es pot fer amb un
pinzell).
- Deixar refredar una estona a la
nevera i després pintar de nou l’altra
cara
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada