diumenge, 23 de desembre del 2012

TORRO DE COCO AMB LA THERMOMIX



             



Aquest torro fa molts anys que el fem a casa és molt fàcil i molt bo, aquí el teniu fet de manera tradicionalr aquest torró de coco banyat amb xocolata i ara un altra adaptació per a la thermomix preparant també la xocolata de cobertura ràpid de fer, animeu-vos a fer-lo.

Ingredients: (per 1 barra)

- 125 grams ametlla crua
- 125 grams sucre
- 125 grams coco ratllat
- 2 clares d’ou
- Xocolata de cobertura

Preparació:

- Polvoritzar el sucre 20’ vel 5-10. Afegir l' ametlla i  ratllar-la amb el sucre
 uns 2’ vel.5-10, que quedi ben fi. Barrejar-ho amb el coco ratllat. Reservar

- Col·locar la papallona i muntar les dues clares amb una espurna de sal, 2’
37º vel 3 ½.

-Afegir les clares amb el sucre, ametlla i coco que tenim reservat i barrejar-ho delicadament vigilant no es desmunti.

- Posar la barrejar amb un motlle rectangular tipus torró.

- Posar la xocolata dins el vas i donar uns cops de turbo, Seguidament la ratllem a vel 8.  i programem 2’ 37º vel 2.   

- Per acabar pintarem el torró amb la xocolata ( es pot fer  amb un pinzell).

- Deixar refredar una estona a la nevera i després pintar  de nou l’altra cara
                        

                        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...