Aquesta recepta fa temps que
l’ havia vist en un bloc de cuina em va agradar,
la vaig anotar i ara ha
arribat el moment de fer-la.
És un bon aperitiu per quan
tenim convidats o per uns dies de festa i la podem fer a la thermomix
Ingredients:
500 gr de musclos
1 carbassó a tires
½ pebrot vermell tallat a
trossos petits
1 ceba tendra també tallada
a trossos petits
30 gr d’oli
10 gr de vinagre de Modena
Sal marina
Vinagreta
de figues
2 cullerades d’oli
1 cullerada de vinagre
1 cullerada de melmelada de
figues
Preparació:
Netegem els musclos i el posem
al recipient varoma de la thermomix i a la bandeja posarem les tires de carbassó
en el meu cas les vaig tallar amb la màquina de tallar embotits.
Posem l’aigua al vas de la thermomix i
programem 20 minuts temperatura varoma i velocitat 1.
Posteriorment traiem els musclos
de la closca.
Barregem els pebrots verds,
vermells i la ceba tendra amb el vinagre de Modena, l’oli i la sal
Enrotllem Les tires de carbassó
a l’interior hi posem la vinagreta que em preparat anteriorment amb el pebrots i
la ceba, a la part de dalt del rotllet hi posem un musclo i la damunt la vinagreta de figues.
Sense la thermomix fem els musclos en una olla al vaport i bullim les tires de carbassó amb aigua un parell de minuts i les refredem.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada