divendres, 14 de desembre del 2012

ROLLETS DE CARBASSÓ AMB PEBROTS I MUSCLOS I UNA VINAGRETA DE FIGUES




Aquesta recepta fa temps que l’ havia vist en un bloc de cuina em va agradar,
la vaig anotar i ara ha arribat el moment de fer-la.

És un bon aperitiu per quan tenim convidats o per uns dies de festa i la podem fer a la thermomix

Ingredients:

500 gr de musclos
1 carbassó a tires
1 pebrot verd petit tallat a trossos petits
½ pebrot vermell tallat a trossos petits
1 ceba tendra també tallada a trossos petits
30 gr d’oli
10 gr de vinagre de Modena
Sal marina

Vinagreta de figues
2 cullerades d’oli
1 cullerada de vinagre
1 cullerada de melmelada de figues

Preparació:

Netegem els musclos i el posem al recipient varoma de la thermomix i a la bandeja posarem les tires de carbassó en el meu cas les vaig tallar amb la màquina de tallar embotits.

Posem l’aigua al vas de la thermomix i programem 20 minuts temperatura varoma i velocitat 1.
Posteriorment traiem els musclos de la closca. 

Barregem els pebrots verds, vermells i la ceba tendra amb el vinagre de Modena, l’oli i la sal

Enrotllem Les tires de carbassó a l’interior hi posem la vinagreta que em preparat anteriorment amb el pebrots i la ceba, a la part de dalt del rotllet hi posem un musclo i la damunt la vinagreta de figues.

Sense la thermomix fem els musclos en una olla al vaport i bullim les tires de carbassó amb aigua un parell de minuts i les refredem.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...