Aquests raviolis de carbassó en aquesta ocasió farcits de carn, però també
o podríem fer amb bolets, amb peix amb el que més ens agradi.
L'anterior vegada vaig fer un sofregit amb ceba, all i una xampinyons, podem posar els bolets que preferim.
Les quantitats dependran del nombre que fem d’ells, si
els fem com un aperitiu o com un entrant.
Ingredients:
Carbassó tallat a làmines fines, si tenim la màquina de
tallar embotits, ens serà fàcil, i les
fem a la planxa o al vapor, en el meu cas al vapor, també ho podríem bullir un
parell de minuts.
La farsa:
Carn picada tot ser de porc o pollastre o vedella o
barrejades
Formatge fresc desfet
Oli, pipes, sal marina pebre i si volen alguna herbeta
com l’orenga, el comí, etc.
Preparació:
Amb dues làmines de carbassó fem una creu al centre,
posem la farsa que ja tindrem preparada i tancar.
Preparem una plata de forn per cementar-los al moment de
servir, els servim acompanyat d’un oli de julivert i una vinagreta de pipes (
amb les pipes picades, el vinagre balsàmic i oli i una mica de sal).
També ho podríem escalfar un moment al microones.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada