diumenge, 23 de desembre del 2012

RAVIOLIS DE CARBASSÓ





Aquests raviolis de carbassó  en aquesta ocasió farcits de carn, però també o podríem fer amb bolets, amb peix amb el que més ens agradi.

L'anterior vegada vaig fer un sofregit amb ceba, all i una xampinyons, podem posar els bolets que preferim.

Les quantitats dependran del nombre que fem d’ells, si els fem com un aperitiu o com un entrant.

Ingredients:

Carbassó tallat a làmines fines, si tenim la màquina de tallar embotits, ens serà fàcil,  i les fem a la planxa o al vapor, en el meu cas al vapor, també ho podríem bullir un parell de minuts.

La farsa:
Carn picada tot ser de porc o pollastre o vedella o barrejades
Formatge fresc desfet
Oli, pipes, sal marina pebre i si volen alguna herbeta com l’orenga, el comí, etc.

Preparació: 

Amb dues làmines de carbassó fem una creu al centre, posem la farsa que ja tindrem preparada i tancar.

Preparem una plata de forn per cementar-los al moment de servir, els servim acompanyat d’un oli de julivert i una vinagreta de pipes ( amb les pipes picades, el vinagre balsàmic i oli i una mica de sal).

També ho podríem escalfar un moment al microones.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...