dilluns, 24 de gener del 2022

XIPS O CREIXENTS DE COL KALE AL MICROONES

 

La col Kale és una varietat de la col rissada i amb ella podem preparar un aperitiu deliciós, fet al microones i el tindríem llest amb 5 minuts. També podríem fer la kale al forn.

Fetes d’aquesta manera ens queden ben cruixents i són molt senzilles de preparar

Podem variar les espècies o olis aromatitzats en que les amanim i variarem el seu gust

Ingredients:

 2 o 3 fulles de col kale

Sal marina

Oli d’oliva verge extra

Parmesà o llevat nutricional

Preparació:

Primer rentem les fulles de la col kale i les saquem bé també ho podem fer amb paper absorbent, retirem la tija central i anem fent trossets de la fulla, més o menys de la mateixa mida, hem de tenir en compte que quan es deshidrata perd volum.

A continuació les posem en un plat que pugui anar al microones i les amanim amb la sal i l’oli i barregem bé, perquè l’oli arribi a totes les fulles, també hi podem posar si ens agrada el parmesà ratllat o llevat nutricional.

Ho introduïm al microones a màxima potencia  4 minuts, retirem i mirem el cruixent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...