dissabte, 14 de novembre del 2020

HAMBURGUESES DE CARBASSÓ I PASTANAGA

 


Unes hamburgueses lleugeres, ràpides de fer, i saludables, també una manera diferent de fer les verdures, serien perfectes per a un sopar.

Les podem tenir prèviament preparades, perquè després d’unes hores de nevera queden més compactes i fer-les al moment.

 Ingredients: ( 4 hamburgueses) 

1 carbassó gran

1 pastanaga gran  o 2 pastanagues mitjanes

1 ou de mida petita

All, pebre, especies com l’orenga o altres especies al nostre gust

2 cullerades de pa ratllat i el podríem substituir per flocs de civada.

 

Preparació:

1.Netegem i ratllem el carbassó i el posem en un colador perquè el carbassó deixi anar l’aigua.

2.Netegem i ratllem la pastanaga

3.Barregem el carbassó i la pastanaga, batem l’ou i l’incorporem, junt amb el pa ratllat o els focs de civada, junt amb la sal i les altres especies.

4.Deixem reposar una estona a la nevera perquè agafin més consistència, si passat aquest temps, ho creiem necessari podríem afegir una mica més de pa ratllat o els flocs de civada.

I a continuació les fem a la planxa, primer a foc una mica més alt, després ho tapem i abaixem el foc i donem la volta.

També les podem fer al forn, les posem sobre la safata de forn amb paper antiadherent i ho enfornem a 180º, dalt i baix, i entre 10 o 15 minuts les tindrem fetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...