Unes hamburgueses
lleugeres, ràpides de fer, i saludables, també una manera diferent de fer les
verdures, serien perfectes per a un sopar.
Les podem tenir prèviament preparades, perquè després d’unes hores de nevera queden més compactes i fer-les al moment.
1 carbassó
gran
1 pastanaga
gran o 2 pastanagues mitjanes
1 ou de
mida petita
All,
pebre, especies com l’orenga o altres especies al nostre gust
2
cullerades de pa ratllat i el podríem substituir per flocs de civada.
Preparació:
1.Netegem i ratllem el carbassó i el posem en un colador perquè el carbassó deixi anar l’aigua.
2.Netegem i ratllem la pastanaga
3.Barregem el carbassó i la pastanaga, batem l’ou i l’incorporem, junt amb el pa ratllat o els focs de civada, junt amb la sal i les altres especies.
4.Deixem reposar una estona a la nevera perquè agafin més consistència, si passat aquest temps, ho creiem necessari podríem afegir una mica més de pa ratllat o els flocs de civada.
I a continuació les fem a la planxa, primer a foc una mica més alt, després ho tapem i abaixem el foc i donem la volta.
També les podem fer al forn, les posem sobre la safata de forn amb paper antiadherent i ho enfornem a 180º, dalt i baix, i entre 10 o 15 minuts les tindrem fetes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada