dilluns, 21 de novembre del 2016

GELAT DE PRÉSSEC I MANGO



El passat divendres al mercat de plaça de Cuba de Mataró i com en anys anteriors dins de la campanya de Collits a Casa, es fan tallers de cuina amb les verdures i fruites de temporada i proximitat i en aquesta ocasió ens van preparar un hummus de remolatxa, uns noodles de blat sarraí amb verdures i salsa de soja i per acabar un gelat de préssec i mango, pràcticament amb els últims préssec. Tot això ens ho va cuinar la Judit Soto Hernández amb productes de l’horta ecològica de Can Margarida.

Quan fem aquests gelats amb les fruites congelades és important que aquestes siguin madures, ja que seran més dolços i pràcticament no tindrem cap necessitats de posar un edulcorant. Import que utilitzem les fruites ecològiques, ja que són molt més gustoses i evidentment molt més saludables.

Ingredients:

1 mango (madur)
1 o 2 préssecs depenent de la seva mida, també madurs
Estèvia liquida o una mica de mel o xarop d’atzavara.
Aigua

Preparació:

1. Pelem i tallem les fruites a daus d’un o dos cm. I les posem al congeladors com a mínim unes 12 hores.

2. Col·loquem la fruita congelada en el vas de la batedora o de la thermomix i afegim una mica d’aigua.

3. Triturem tot amb la batedora o la thermomix, removem bé perquè  no quedin trossos sols.

4. Quan tinguem la textura d’un gelat el provem i rectifiquem el seu sabor i si fos necessari afegiríem la mel, el xarop d’atzavara o la estèvia líquida. 

5. L’hem de servir immediatament.

Ho podem presentar en un bol o unes copes, hi posem un parell de boles i podríem posar al damunt magrana o amb unes nibs de cacau
 
També hi podríem posar al damunt una mica de xocolata negre desfeta.

Per fer aquests gelats podem fer la combinació de fruites que més ens agradin, una bona combinació és amb pinya congelada, amb una mica de llet de coco i coco ratllat al damunt que recorda la pinya colada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...