dijous, 2 d’octubre del 2014

MUSCLOS ORGÀNICS AROMÀTICS AMB LLET DE COCO



Ara fa uns dies vaig trobar a una botiga de productes ecològics uns musclos orgànics de la marca Kush. Es crien a les aigües clares de la costa atlàntica d’Irlanda que estan classificades com A, la millor qualitat de les aigües. Estan cuits i envasats al buit.

Actualment hi ha una preocupació cada cop més important pel medi ambient i una major demanda de productes ecològics i orgànics i cada cop podem trobar productes ecològics a l’agricultura i a la ramaderia i ara també arriba a la aqüicultura.

Els vaig fer amb una recepta que tenien preparada allà on els vaig comprar, tot i que la major part de vegades els faig al vapor o amb una salsa de tomàquet.

Ingredients: (2 persones)

500 g de musclos
½ gra d’all, tallat petit
1 xili dolç picat sense llavors
1 culleradeta de gingebre fresc ratllat
1 culleradeta d’oli de sèsam
Coriandre fresc picat
½ Ceba tendra no massa grossa picada
Suc de llimona
100 ml de llet de coco
2 cullerades d’oli d’oliva verge i una mica de pebre negre molt.

Preparació:

En una cassola vaig posar el musclos que ja estaven prèviament cuits, posar les 2 cullerades d’oli i posar la resta d’ingredients, menys el suc de llimona i el la let de coco.

Tapar la cassola i escalfar-ho suaument, durant uns 5 minuts i anar remenant la cassola i a l’últim moment afegir el suc de llimona i la llet de coco i deixar 1 minut més.

Si no tinguéssim els musclos cuits ho feríem d’una manera semblant:

1r. Netejaríem el musclos

En una cassola posaríem l’oli i afegiríem la resta d’ingredients, menys els musclos, el suc de llimona i la llet de coco, ho faríem uns minuts a foc suau, sense deixar que agafi color en aquest moment incorporaríem els musclos  taparíem i pujaríem una mica el foc perquè s’obrin, els que no se’ns obrin els haurem de treure i al final incorporem el suc de llimona i la llet de coco i ho deixem un minut més i ja els podem servir calents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...