Ara fa uns dies vaig trobar
a una botiga de productes ecològics uns musclos orgànics de la marca Kush. Es
crien a les aigües clares de la costa atlàntica d’Irlanda que estan
classificades com A, la millor qualitat de les aigües. Estan cuits i envasats
al buit.
Actualment hi ha una
preocupació cada cop més important pel medi ambient i una major demanda de
productes ecològics i orgànics i cada cop podem trobar productes ecològics a
l’agricultura i a la ramaderia i ara també arriba a la aqüicultura.
Els vaig fer amb una recepta
que tenien preparada allà on els vaig comprar, tot i que la major part de
vegades els faig al vapor o amb una salsa de tomàquet.
Ingredients:
(2
persones)
500 g de musclos
½ gra d’all, tallat petit
1 xili dolç picat sense
llavors
1 culleradeta de gingebre
fresc ratllat
1 culleradeta d’oli de sèsam
Coriandre fresc picat
½ Ceba tendra no massa
grossa picada
Suc de llimona
100 ml de llet de coco
2 cullerades d’oli d’oliva
verge i una mica de pebre negre molt.
Preparació:
En una cassola vaig posar el
musclos que ja estaven prèviament cuits, posar les 2 cullerades d’oli i posar
la resta d’ingredients, menys el suc de llimona i el la let de coco.
Tapar la cassola i
escalfar-ho suaument, durant uns 5 minuts i anar remenant la cassola i a
l’últim moment afegir el suc de llimona i la llet de coco i deixar 1 minut més.
Si no tinguéssim els musclos
cuits ho feríem d’una manera semblant:
1r. Netejaríem el musclos
En una cassola posaríem
l’oli i afegiríem la resta d’ingredients, menys els musclos, el suc de llimona
i la llet de coco, ho faríem uns minuts a foc suau, sense deixar que agafi
color en aquest moment incorporaríem els musclos taparíem i pujaríem una mica el foc perquè
s’obrin, els que no se’ns obrin els haurem de treure i al final incorporem el
suc de llimona i la llet de coco i ho deixem un minut més i ja els podem servir
calents.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada