dilluns, 6 d’octubre del 2014

TÀRTAR DE SÍNDRIA I FORMATGE DE CABRA



De nou el mes de setembre al mercat de Plaça de Cuba de Mataró i dins de la campanya de “Collits a Casa” amb productes de temporada i de proximitat, el restaurant Menjars Néstor, ens va preparar tres plats: un tàrtar de síndria i formatge de cabra, una crema d’albergínies i una amanida de fils de verdura. En aquesta ocasió les verdures amb les quals es van elaborar els plats eren de l’Albert Gené.

Un plat senzill de preparar i bo i molt refrescant pels dies de calor.

Ingredients:

1 carbassó
¼ de síndria o menys depèn de la mida
2 rotllanes de formatge de cabra
½ tomàquet sense pell per persona
Oli d’oliva, sal i julivert

Preparació:
Tallarem a daus petits el carbassó cru i el posarem una estona en aigua i gel perquè ens agafi textura, mentrestant tallarem a daus petits la síndria, també tallarem a daus petits els tomàquets sense pell i farem el mateix amb el formatge de cabra.

Muntarem l’amanida en gots amples transparents o en bols posant primer 3 dits de síndria, al damunt un dit de carbassó, amanirem amb l’oli, la sal i el julivert.

Completarem el got amb una capa del formatge de cabra i una darrera capa de daus de tomàquet. Tornarem a amanir en menys quantitat d’oli, sal i unes fulles d’orenga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...