De nou el mes de setembre al
mercat de Plaça de Cuba de Mataró i dins de la campanya de “Collits a Casa” amb
productes de temporada i de proximitat, el restaurant Menjars Néstor, ens va preparar
tres plats: un tàrtar de síndria i formatge de cabra, una crema d’albergínies i
una amanida de fils de verdura. En aquesta ocasió les verdures amb les quals es
van elaborar els plats eren de l’Albert Gené.
Un plat senzill de preparar
i bo i molt refrescant pels dies de calor.
Ingredients:
1 carbassó
¼ de síndria o menys depèn
de la mida
2 rotllanes de formatge de
cabra
½ tomàquet sense pell per
persona
Oli d’oliva, sal i julivert
Preparació:
Tallarem a daus petits el
carbassó cru i el posarem una estona en aigua i gel perquè ens agafi textura,
mentrestant tallarem a daus petits la síndria, també tallarem a daus petits els
tomàquets sense pell i farem el mateix amb el formatge de cabra.
Muntarem l’amanida en gots
amples transparents o en bols posant primer 3 dits de síndria, al damunt un dit
de carbassó, amanirem amb l’oli, la sal i el julivert.
Completarem el got amb una
capa del formatge de cabra i una darrera capa de daus de tomàquet. Tornarem a
amanir en menys quantitat d’oli, sal i unes fulles d’orenga.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada