Un altre plat que ens va
preparar el restaurant Menjars Néstor, el passat mes de setembre al mercat de
Plaça de Cuba de Mataró i com he anat comentat amb altres entrades dins la
Campanya de “Collits a Casa”, amb productes de proximitat i de temporada.
És un altre plat fàcil i bo que
ens van preparar com el tàtar de síndria i formatge de cabra i una crema d’albergínies.
Ingredients:
Carbassó
Pebrot
Pastanaga
Cogombre
Brots d’espinacs
Vinagreta:
Oli d’oliva verge, ceba,
tomàquet, maduixes i tàperes i un raig de suc de llimona
Preparació:
Triem les verdures que
vulguem menjar crues com el carbassó, pebrot, pastanaga, cogombre ...
Les tallem ben fines amb un
pela patates o bé amb un estri especial per fer fils de verdures.
Les posem en aigua freda i
gel uns minuts per tal que agafin textura.
Mentrestant prepararem una
vinagreta.
Muntarem el plat posant-hi
un llit de brots d’espinacs o si preferim qualsevol varietat d’enciam.
Combinarem al damunt el fils de verdures i ho amanirem.
Si la volguéssim més
complerta i podríem afegir uns daus de salmó cru macerat en la vinagreta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada