dimarts, 7 d’octubre del 2014

AMANIDA DE FILS DE VERDURES




Un altre plat que ens va preparar el restaurant Menjars Néstor, el passat mes de setembre al mercat de Plaça de Cuba de Mataró i com he anat comentat amb altres entrades dins la Campanya de “Collits a Casa”, amb productes de proximitat i de temporada.

És un altre plat fàcil i bo que ens van preparar com el tàtar de síndria i formatge de cabra i una crema d’albergínies.

Ingredients:

Carbassó
Pebrot
Pastanaga
Cogombre
Brots d’espinacs

Vinagreta:

Oli d’oliva verge, ceba, tomàquet, maduixes i tàperes i un raig de suc de llimona

Preparació:

Triem les verdures que vulguem menjar crues com el carbassó, pebrot, pastanaga, cogombre ...

Les tallem ben fines amb un pela patates o bé amb un estri especial per fer fils de verdures.
Les posem en aigua freda i gel uns minuts per tal que agafin textura.

Mentrestant prepararem una vinagreta.

Muntarem el plat posant-hi un llit de brots d’espinacs o si preferim qualsevol varietat d’enciam. Combinarem al damunt el fils de verdures i ho amanirem.

Si la volguéssim més complerta i podríem afegir uns daus de salmó cru macerat en la vinagreta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...