Una amanida
que ens van fer en un taller de cuina al mercat de la plaça de Cuba de Mataró
amb el restaurant Bocca promocionant els productes de temporada i de
proximitat.
Podríem
substituir el rap per bacallà o treure el peix i posar uns flocs de pernil.
Ingredients:
Enciams
diversos
Rap, 1 tall
per persona
3 llagostins
per persona
200 g de
tirabecs.
3 tomàquets
xerri per persona
Vinagreta:
amb oli d’oliva verge, vinagre de Mòdena i sal,
Preparació:
Primer
netejaríem els diferents enciams i els tallaríem a brots o a trossos petits.
Segons,
tallaríem els tirabecs a juliana i els posaríem a bullir amb l’aigua i quan
arrenca el bull els tindríem 1minut o dos i els trauríem hi els posaríem amb
aigua i gel per tallar la cocció i per tal de preservar el color verd.
Tercer
netegem els llagostins, els hi traiem els caps i netegem les cues.
Quart
confitaríem el rap posant-lo en un cassó amb oli que el cobreixi i tapat i el
posaríem al forn prèviament escalfat uns 10 minuts a 150 º i en el moment que
traiem el casso del foc hi afegim les cues de llagostins i en poca estona els
tindrem a punt.
Presentació del plat:
Faríem una
línia amb una reducció de vinagre de Mòdena i al damunt hi posaríem els diferents
enciams en diagonal al mig el rap i els llagostins i a l’altra banda els
tirabecs i també uns tomàquets xerri oberts per la meitat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada