dimarts, 3 de juny del 2014

AMANIDA DE RAP, LLAGOSTINS I TIRABECS




Una amanida que ens van fer en un taller de cuina al mercat de la plaça de Cuba de Mataró amb el restaurant Bocca promocionant els productes de temporada i de proximitat.

Podríem substituir el rap per bacallà o treure el peix i posar uns flocs de pernil.
 
Ingredients:

Enciams diversos
Rap, 1 tall per persona
3 llagostins per persona
200 g de tirabecs.
3 tomàquets xerri per persona

Vinagreta: amb oli d’oliva verge, vinagre de Mòdena i sal,

Preparació:

Primer netejaríem els diferents enciams i els tallaríem a brots o a trossos petits.

Segons, tallaríem els tirabecs a juliana i els posaríem a bullir amb l’aigua i quan arrenca el bull els tindríem 1minut o dos i els trauríem hi els posaríem amb aigua i gel per tallar la cocció i per tal de preservar el color verd.

Tercer netegem els llagostins, els hi traiem els caps i netegem les cues.

Quart confitaríem el rap posant-lo en un cassó amb oli que el cobreixi i tapat i el posaríem al forn prèviament escalfat uns 10 minuts a 150 º i en el moment que traiem el casso del foc hi afegim les cues de llagostins i en poca estona els tindrem a punt.

Presentació del plat:

Faríem una línia amb una reducció de vinagre de Mòdena i al damunt hi posaríem els diferents enciams en diagonal al mig el rap i els llagostins i a l’altra banda els tirabecs i també uns tomàquets xerri oberts per la meitat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...