dimarts, 3 de juny de 2014

AMANIDA DE RAP, LLAGOSTINS I TIRABECS




Una amanida que ens van fer en un taller de cuina al mercat de la plaça de Cuba de Mataró amb el restaurant Bocca promocionant els productes de temporada i de proximitat.

Podríem substituir el rap per bacallà o treure el peix i posar uns flocs de pernil.
 
Ingredients:

Enciams diversos
Rap, 1 tall per persona
3 llagostins per persona
200 g de tirabecs.
3 tomàquets xerri per persona

Vinagreta: amb oli d’oliva verge, vinagre de Mòdena i sal,

Preparació:

Primer netejaríem els diferents enciams i els tallaríem a brots o a trossos petits.

Segons, tallaríem els tirabecs a juliana i els posaríem a bullir amb l’aigua i quan arrenca el bull els tindríem 1minut o dos i els trauríem hi els posaríem amb aigua i gel per tallar la cocció i per tal de preservar el color verd.

Tercer netegem els llagostins, els hi traiem els caps i netegem les cues.

Quart confitaríem el rap posant-lo en un cassó amb oli que el cobreixi i tapat i el posaríem al forn prèviament escalfat uns 10 minuts a 150 º i en el moment que traiem el casso del foc hi afegim les cues de llagostins i en poca estona els tindrem a punt.

Presentació del plat:

Faríem una línia amb una reducció de vinagre de Mòdena i al damunt hi posaríem els diferents enciams en diagonal al mig el rap i els llagostins i a l’altra banda els tirabecs i també uns tomàquets xerri oberts per la meitat.




1 comentari:

  1. Hola,

    Hem vist que tens moltes receptes! Et volem presentar la pàgina myTaste.cat, una comunitat on els bloguers de cuina catalans poden compartir totes les seves receptes, segur que els usuaris gaudiran molt amb el teu blog!
    Hem creat també un Top blogs de receptes on podràs trobar la llista de tots els blogs que ja s’hi han afegit, i també hi podràs afegir el teu. I no t’has de preocupar, perquè tot és de franc!

    Quedem a la teva disposició!
    Andreu
    MyTaste.cat

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...