Una amanida
que ens van fer en un taller de cuina al mercat de la plaça de Cuba de Mataró
amb el restaurant Bocca promocionant els productes de temporada i de
proximitat.
Podríem
substituir el rap per bacallà o treure el peix i posar uns flocs de pernil.
Ingredients:
Enciams
diversos
Rap, 1 tall
per persona
3 llagostins
per persona
200 g de
tirabecs.
3 tomàquets
xerri per persona
Vinagreta:
amb oli d’oliva verge, vinagre de Mòdena i sal,
Preparació:
Primer
netejaríem els diferents enciams i els tallaríem a brots o a trossos petits.
Segons,
tallaríem els tirabecs a juliana i els posaríem a bullir amb l’aigua i quan
arrenca el bull els tindríem 1minut o dos i els trauríem hi els posaríem amb
aigua i gel per tallar la cocció i per tal de preservar el color verd.
Tercer
netegem els llagostins, els hi traiem els caps i netegem les cues.
Quart
confitaríem el rap posant-lo en un cassó amb oli que el cobreixi i tapat i el
posaríem al forn prèviament escalfat uns 10 minuts a 150 º i en el moment que
traiem el casso del foc hi afegim les cues de llagostins i en poca estona els
tindrem a punt.
Presentació del plat:
Faríem una
línia amb una reducció de vinagre de Mòdena i al damunt hi posaríem els diferents
enciams en diagonal al mig el rap i els llagostins i a l’altra banda els
tirabecs i també uns tomàquets xerri oberts per la meitat.
Hola,
ResponEliminaHem vist que tens moltes receptes! Et volem presentar la pàgina myTaste.cat, una comunitat on els bloguers de cuina catalans poden compartir totes les seves receptes, segur que els usuaris gaudiran molt amb el teu blog!
Hem creat també un Top blogs de receptes on podràs trobar la llista de tots els blogs que ja s’hi han afegit, i també hi podràs afegir el teu. I no t’has de preocupar, perquè tot és de franc!
Quedem a la teva disposició!
Andreu
MyTaste.cat