És una recepta
molt senzilla de preparar el pollastre i si és ecològic molt millor,
evidentment perquè serà bo per a la nostra salut i a més afavorirem que aquests
animals siguin criats amb qualitat de vida. La seva alimentació és 100%
ecològica i estan lliures de medicaments i productes de síntesi.
Ingredients:
1 pollastre
( tallat a quarts si és petit i a octaus si és més gros)
3 alls
1 tomàquet
gros
1 fulla de
llorer
1 copeta de
brandi o vi blanc
1 o 2 nyores
La pell de
mitja llimona
L’oli, la
sal i el pebre
Brou de
pollastre o aigua
Preparació:
1r. Posar
sal i pebre al pollastre i posar una mica de farina pel damunt. En el meu cas
li he tret la pell
2n. En una
cassola hi posem l’oli i després la nyora, la sofregim, no massa estona, la
traiem i la reservem i a continuació hi posem el pollastre, en aquest moment el
foc ha de ser viu, per enrossir-lo, després afegim la pell de la llimona (sense
la part blanca), en aquest moment posem el tomàquet, l’all i una fulla de
llorer, després el brandi o el vi blanc i afegim l’aigua o un brou lleuger que
el podem fer amb la carcassa del pollastre, més o menys cobrint-lo.
3r. Taparíem
la cassola i deixaríem coure el pollastre, si es gran més o menys un tres
quarts d’hora. En el cas del pollastre ecològics necessitaríem més estona.
4t. Un cop
cuit el pollastre el traiem de la cassola i passem a fer la salsa( si l’haguéssim
cuit amb pell en aquest moment hi podríem treure una mica de la grassa).
5è. Amb la
nyora que havíem reservat i una mica del brou de la cassola la triturem i ho
passem per un colador i ho tornem a la cassola.
6è. Col·loquem
de nou el pollastre i que faci xup-xup.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada