dimarts, 9 de juliol del 2013

POLLASTRE A L'OLOR DE LLIMONA AMB NYORES




És una recepta molt senzilla de preparar el pollastre i si és ecològic molt millor, evidentment perquè serà bo per a la nostra salut i a més afavorirem que aquests animals siguin criats amb qualitat de vida. La seva alimentació és 100% ecològica i estan lliures de medicaments i productes de síntesi.

Ingredients:

1 pollastre ( tallat a quarts si és petit i a octaus si és més gros)
3 alls
1 tomàquet gros
1 fulla de llorer
1 copeta de brandi o vi blanc
1 o 2 nyores
La pell de mitja llimona
L’oli, la sal i el pebre
Brou de pollastre o aigua


Preparació:

1r. Posar sal i pebre al pollastre i posar una mica de farina pel damunt. En el meu cas li he tret la pell

2n. En una cassola hi posem l’oli i després la nyora, la sofregim, no massa estona, la traiem i la reservem i a continuació hi posem el pollastre, en aquest moment el foc ha de ser viu, per enrossir-lo, després afegim la pell de la llimona (sense la part blanca), en aquest moment posem el tomàquet, l’all i una fulla de llorer, després el brandi o el vi blanc i afegim l’aigua o un brou lleuger que el podem fer amb la carcassa del pollastre, més o menys cobrint-lo.

3r. Taparíem la cassola i deixaríem coure el pollastre, si es gran més o menys un tres quarts d’hora. En el cas del pollastre ecològics necessitaríem més estona.

4t. Un cop cuit el pollastre el traiem de la cassola i passem a fer la salsa( si l’haguéssim cuit amb pell en aquest moment hi podríem treure una mica de la grassa). 

5è. Amb la nyora que havíem reservat i una mica del brou de la cassola la triturem i ho passem per un colador i ho tornem a la cassola.

6è. Col·loquem de nou el pollastre i que faci xup-xup.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...