Una nova amanida que amb la calor que ens acompanya
aquest dies va molt bé, fàcil de fer i amb molt poc temps, bàsicament el més
important la qualitat dels seus ingredients i com no si són ecològics molt
millor.
En aquesta ocasió presentada com un timbal i amb una
vinagreta de pistatxos.
Ingredients:
Enciam tallat petit
Tomàquet tallat a daus petits,
Ceba tendra tallada a daus petits
Alvocat tallat a daus petits també
1 llauna de tonyina
Olives negres o verdes
Vinagreta de pistatxos:
3 parts d’oli d’oliva verge de primera premsada en fred
1 part de vinagre pot ser de poma, de Mòdena....
Sal marina i un quants pistatxos tallats de manera irregular
Presentació:
Amb l’ajuda d’un motlle tipus cercle fem el timbal, posem a la part de baix el tomàquet, la ceba
tendra, l’alvocat, altra cop tomàquet i al damunt la tonyina.
Aquest timbal l’acompanyem
de l’enciam junt amb les olives i ho amanim tot amb la vinagreta de pistatxo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada