dimarts, 16 de juliol del 2013

TIMBAL DE TOMÀQUET, CEBA, ALVOCAT I TONYINA




Una nova amanida que amb la calor que ens acompanya aquest dies va molt bé, fàcil de fer i amb molt poc temps, bàsicament el més important la qualitat dels seus ingredients i com no si són ecològics molt millor.

En aquesta ocasió presentada com un timbal i amb una vinagreta de pistatxos.

Ingredients:

Enciam tallat petit
Tomàquet tallat a daus petits,
Ceba tendra tallada a daus petits
Alvocat tallat a daus petits també
1 llauna de tonyina
Olives negres o verdes

Vinagreta de pistatxos:

3 parts d’oli d’oliva verge de primera premsada en fred
1 part de vinagre pot ser de poma, de Mòdena....
Sal marina i un quants pistatxos tallats de manera irregular

Presentació:

Amb l’ajuda d’un motlle tipus cercle fem el timbal,  posem a la part de baix el tomàquet, la ceba tendra, l’alvocat, altra cop tomàquet i al damunt la tonyina.

 Aquest timbal l’acompanyem de l’enciam junt amb les olives i ho amanim tot amb la vinagreta de pistatxo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...