És un plat
molt adient per a les calors de l’estiu, molt fàcil de preparar i que va molt
be per aquells dies que tenim poques ganes de cuinar o poc temps per fer-ho i bàsicament
important la qualitat dels ingredients.
Els tomàquet
han de ser d’amanir, però quan ja estan vermells i forts
Ingredients:
Enciam o un
variat d’enciams
Tomàquet
Alvocat
4 gambes per
persona
50 gr de
pinyons
Vinagreta
Preparació:
1r. Taller l’enciam
molt petit, el tomàquet i l’alvocat a rotllanes no massa gruixudes.
2n. Pelem
les gambes i les posem en un bol amb una mica d’oli i sal i les remenem be i a
continuació les passem un moment per la paella.
3r. En una
paella passem uns intents els pinyons
4t. Preparem
una vinagre, també la podríem fer amb uns festucs.
I ja passem
a muntar el plat, amb un cèrcol a la part de baix posem l’enciam, al damunt el
tomàquet, l’alvocat, les gambes i els pinyons i per acabar al damunt hi posem
una vinagreta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada