divendres, 12 de juliol del 2013

AMANIDA D'ALVOCAT, TOMÀQUET, GAMBES I PINYONS






És un plat molt adient per a les calors de l’estiu, molt fàcil de preparar i que va molt be per aquells dies que tenim poques ganes de cuinar o poc temps per fer-ho i bàsicament important la qualitat dels ingredients.

Els tomàquet han de ser d’amanir, però quan ja estan vermells i forts

Ingredients:

Enciam o un variat d’enciams
Tomàquet
Alvocat
4 gambes per persona
50 gr de pinyons
Vinagreta 

Preparació:

1r. Taller l’enciam molt petit, el tomàquet i l’alvocat a rotllanes no massa gruixudes.

2n. Pelem les gambes i les posem en un bol amb una mica d’oli i sal i les remenem be i a continuació les passem un moment per la paella.

3r. En una paella passem uns intents els pinyons

4t. Preparem una vinagre, també la podríem fer amb uns festucs.

I ja passem a muntar el plat, amb un cèrcol a la part de baix posem l’enciam, al damunt el tomàquet, l’alvocat, les gambes i els pinyons i per acabar al damunt hi posem una vinagreta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...