dissabte, 1 de juny del 2013

RESTAURANT MIXTEL·LA



 
El passat dissabte vam anar a dinar amb la família al Restaurant Mixtel·la, situat al centre de Barcelona al carrer Pau Claris 155, havíem llegit forces opinions i la immensa majoria eren positives i ens vam decidir a fer la reserva.

El restaurant té 2 menjadors, tot i que nosaltres vam arribar passades les 3 de la tarda i en aquell moment hi quedava poca gent i ens van col·locar més aviat a l’entrada del restaurant, de tota manera la zona no és estreta i estavem allunyats de la porta, és un local modern i agradable i les seves taules són rodones.

Tenen un menú diari de 12 euros amb 3 plats a escollir de cada grup i també un de cap de setmana d’uns 19 euros, un bon preu ja que disposa de 5 o 6 plats per tria. Nosaltres en aquesta ocasió ens vam decantar per menjar a la carta.

La seva carta disposa d’una vintena de tapes, una dotzena de primers i segons plats i uns 7 o 8 postres. La seva carta de vins no es massa extensa.  

De primer plat vam triar uns ous estrellats amb saltejat de bolets i patates palla, una coca de tonyina amb ceba caramel·litzada, tomàquets confitats i germinats, una crema de carbassa amb trompetes de la mort saltejades i una amanida de tomàquets raff amb ventresca de tonyina.


De segon un tall de vedella argentí amb salsa ximixurri, un magret d’ànec amb salsa de taronja i puré de castanya, un filet de llobarro a la donostiarra amb patates confitades i un llom de bacallà  amb ratatouille de verduretes, muselina d’alls i germinats.



Les postres:






És un restaurant totalment recomanable, amb productes de qualitat, amb bona presentació, bàsicament una bona relació qualitat preu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...