El passat
dissabte vam anar a dinar amb la família al Restaurant Mixtel·la,
situat al centre de Barcelona al carrer Pau Claris 155, havíem llegit forces
opinions i la immensa majoria eren positives i ens vam decidir a fer la
reserva.
El
restaurant té 2 menjadors, tot i que nosaltres vam arribar passades les 3 de la
tarda i en aquell moment hi quedava poca gent i ens van col·locar més aviat a
l’entrada del restaurant, de tota manera la zona no és estreta i estavem allunyats de la porta,
és un local modern i agradable i les seves taules són rodones.
Tenen un menú diari de 12 euros amb 3 plats a escollir de cada grup i també un de cap de
setmana d’uns 19 euros, un bon preu ja que disposa de 5 o 6 plats per tria.
Nosaltres en aquesta ocasió ens vam decantar per menjar a la carta.
La seva
carta disposa d’una vintena de tapes, una dotzena de primers i segons plats i uns
7 o 8 postres. La seva carta de vins no es massa extensa.
De primer
plat vam triar uns ous estrellats amb saltejat de bolets i patates palla, una
coca de tonyina amb ceba caramel·litzada, tomàquets confitats i germinats, una
crema de carbassa amb trompetes de la mort saltejades i una amanida de tomàquets
raff amb ventresca de tonyina.
De segon un
tall de vedella argentí amb salsa ximixurri, un magret d’ànec amb salsa de
taronja i puré de castanya, un filet de llobarro a la donostiarra amb patates
confitades i un llom de bacallà amb
ratatouille de verduretes, muselina d’alls i germinats.
Les postres:
És un
restaurant totalment recomanable, amb productes de qualitat, amb bona
presentació, bàsicament una bona relació qualitat preu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada