divendres, 20 de gener del 2012
TÀRTAR DE SALMÓ
Feia temps que no preparava el tàrtar de salmó i vaig aprofitar el passat Cap d’Any per fer-lo.
Ingredients:
1 ou dur separada la clara del rovell
150 gr. de salmó
6 o7 tàpares
2 cogombres
¼ de suc de llimona
Julivert
¼ de ceba petita(molt picada)
Un rajolí de Xerès, Whisky, brandi o Vodka
1 anxova
Oli d’oliva un rajolí ( millor de primera premsada en fred) i pebre
1 cullerada i mitja de maionesa
Torradetes de pa
Preparació:
Posar en un recipient el salmó prèviament triturat ho podem fer amb el 1-2-3 o també amb la thermomix., posem la sal, el pebre i el suc de la llimona, després el rovell d’ou també amb el 1-2-3- ( triturats els ingredients però en cap cas com un puré) i a continuació tota la resta d’ingredients prèviament triturats, ja tenim tots els ingredients ja només falta la maionesa i barrejar-ho tot. Ho posem com a mínim 2 hores a la nevera abans de menjar-lo.
I ja el podem col•locar al damunt de les torradetes.
A part de les torradetes en el meu cas també vaig fer una amanida amb diversos tipus d’enciam, poma tallada a daus, magrana, tomàquet i una quantitat d’aquest tàrtar al damunt.
Etiquetes de comentaris:
Amanides,
Aperitius i Tapes,
Peix i marisc
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada