diumenge, 16 d’octubre del 2011

VERDURES SALTEJADES AMB SEPIA

Aquesta recepta la van fer al programa Cuines de TV3, és fàcil de fer i esta  la molt bona, de tota manera  estava feta amb sipionets  que en el meu cas va ser una sèpia que tenia congelada .
Amb sipionets segur que millora la recepta.

Ingredients: 

100 gr tomàquets madurs
150 gr de mongeta verda
100 gr de xampinyons
100 gr de pastanaga
100 gr de carbassó
100 gr de pebrot vermell
400 gr de sipionets ( en el meu cas una sèpia grosseta)
1dl d’oli d’oliva
4 grans d’all
Sal pebre i julivert

Preparació:

1r. En una paella amb una mica d’oli sofregir la mongeta verda i la pastanaga tallades a tires durant uns 5 minuts. En el meu cas la pastanaga la vaig tallar a rotllanes.

2n. Després afegir el pebrot també tallat a tires, el carbassó i el tomàquet tallat a tires, a continuació els xampinyons laminats, remenar i rectificar de sal durant 5 minuts més.

3r.- En una altra paella amb l’oli calent saltegem els sipionets, en el meu cas la  sèpia tallada a daus, afegir all i julivert picat, remenar i deixar coure un parell de minuts.

4t. Amb un motlle al centre del plat, l’omplim amb les verdures, traiem el motlle i posem per sobre i pels voltants la sèpia i ho amanim amb un bon raig d’oli d’oliva.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...