divendres, 28 d’octubre del 2011

BARQUETA DE PATATA, VERDURETES I SEITÓ


Aquesta barqueta és fàcil, esta bona, pot ser un aperitiu o també un entrant, podem variar les verdures depenent de les que ens agradin o tinguem a casa. Ho podem tenir prèviament preparar i en el moment de servir el posem al forn per coure els seitons i en pocs minuts ja ho tindrem apunt.

Ingredients: (4 persones)

2 patates mitjanes
Verdures:
! pastanaga
1 pebrot verd petit
½ d’un pebrot vermell
½ d’un carbassó
Seitons: 1 llom a cada montadito
Sal i oli

Preparació:

1r. Prepararem les patates que les podem fer bullides, al vapor. En el meu cas les he bullit amb pell, prèviament ben rentades. Posteriorment pelades i tallades, més o menys de mig dit. També les podríem tallar a rotllanes d’aquesta mida i posteriorment fer-les al vapor.

 
2n.- Mentre bullim les patates, tallem totes les verdures que utilitzem, a daus petits i les posem en una paella amb una mica d’oli i les posem amb l’ordre de les que triguem més a menys i les salem.

3r.- Netegem els seitons i els dividim en 2 lloms cada un d’ells.   

4t.- Un cop fetes i tallades les patates hi col·loquem al damunt les verduretes i a sobre el llom de seitó amb la part de la pell mirant amunt.

5è.- I per acabar en el moment de servir ho posem al forn, prèviament escalfat i més o menys amb 3 o 4 minuts ho tindrem fet, de tota manera depèn de la mida dels seitons.

Com he dit pot ser perfectament un aperitiu o com entrant acompanyat d’una amanida.
Depenent de si el fem com aperitiu la mida de la patata més petita i com entrant una mica més grossa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...